1PrensAnnesi baharclk 😂 inatladan kastım kendmi şartlayarak değil yani aşırı tüketiyorum farknda olmadan demek istedm
baharclk 1PrensAnnesi he anladm ama demekki tutmuyomş o laflar 😊 tesadüfmüş sadece kafiyeli olarak öyle demişler denk gelen gelmiş 😁
Dilekerdmr 1PrensAnnesi merhaba bende 8 haftalık oldum bugün ekşi şeylerden ziyade tuzlu yiyecekler yiyorum bide abur cuburdan uzaklaştırdı hamilelik beni sevindiğim tek şey 😂 kız hissediyorum çevremdeki çoğu insanın erkek demesine rağmen 😍
Sevil Nurcan ben karnımdanda anlıyodum sivriydi yanlarım dolmamıştı yani arkadan bakan hamile olduğumu anlamaz erkek karnı sivri oluyo👶🏻👶🏻👶🏻😁
1PrensAnnesi Sevil evet buda doğru bende öyleyi. Hala hamileliğimi anlamıyolar gayet sivri bide haftama göre küçük gelio karnım eski kıyafetlerim oluyo hiç hamileliğe gerek duymuyorum ☺
Dilekerdmr Sevil canım merhaba o karın sivriliği ve yaygan olmasının sebebi kişinin vücut yapısı boyuna göre oluşuyormuş yani hurafelere inanmayın bi arkadaşımın sivriydi kızı oldu 😂
Nursem Bende sürekli ekşi yedim iştahlı iştahlı, tatlı hiç canım istemedi. Yedikçede midem bulandı. Tuzlu şeyler istiyodu canım sürekli . Ve oğluşum geliyo 😄
deletedmom11 OğLumda tatLı yedim hemde oLasıdan aşırı fazLa yedim şimdikinde ise tuzluya düştüm bende ye tatLıyı doğur hakkıyı oLdu bundada ayşe çıkar inş 😂😂😂
Ahmetasafmommms 1PrensAnnesi ilk zamanlar ekşi yesim şimdi tatlıya döndüm oğlan ama hala ısrarla limonlu ayva yemek çok hoşuma gidiyo😂😍💙