1PrensAnnesi Gulden ay maşallah ne güzel 💙💙 iştah çok iyi bşi benim gbi isteyip iştahlanamayanlar da var
baharclk 1PrensAnnesi İnatla ekşi yersen kızın olmaz ki kendiliğinden yemiş olcaksın. Ben istemsiz bi şekilde tatlı daha fazla yiyorm bakalm ne olck bu laflar doğrumuymuş 😊
1PrensAnnesi baharclk 😂 inatladan kastım kendmi şartlayarak değil yani aşırı tüketiyorum farknda olmadan demek istedm
Melike00guven baharclk Satte bir mı neydi aileni görmeye çıkıyorsun dışarıya kolunda serum ve önlükle çok tuhaf ve duygusal anlardı benim için
baharclk 1PrensAnnesi he anladm ama demekki tutmuyomş o laflar 😊 tesadüfmüş sadece kafiyeli olarak öyle demişler denk gelen gelmiş 😁
Dilekerdmr 1PrensAnnesi merhaba bende 8 haftalık oldum bugün ekşi şeylerden ziyade tuzlu yiyecekler yiyorum bide abur cuburdan uzaklaştırdı hamilelik beni sevindiğim tek şey 😂 kız hissediyorum çevremdeki çoğu insanın erkek demesine rağmen 😍
Sevil Nurcan ben karnımdanda anlıyodum sivriydi yanlarım dolmamıştı yani arkadan bakan hamile olduğumu anlamaz erkek karnı sivri oluyo👶🏻👶🏻👶🏻😁
1PrensAnnesi Sevil evet buda doğru bende öyleyi. Hala hamileliğimi anlamıyolar gayet sivri bide haftama göre küçük gelio karnım eski kıyafetlerim oluyo hiç hamileliğe gerek duymuyorum ☺
Dilekerdmr Sevil canım merhaba o karın sivriliği ve yaygan olmasının sebebi kişinin vücut yapısı boyuna göre oluşuyormuş yani hurafelere inanmayın bi arkadaşımın sivriydi kızı oldu 😂
Nursem Bende sürekli ekşi yedim iştahlı iştahlı, tatlı hiç canım istemedi. Yedikçede midem bulandı. Tuzlu şeyler istiyodu canım sürekli . Ve oğluşum geliyo 😄
deletedmom11 OğLumda tatLı yedim hemde oLasıdan aşırı fazLa yedim şimdikinde ise tuzluya düştüm bende ye tatLıyı doğur hakkıyı oLdu bundada ayşe çıkar inş 😂😂😂
Ahmetasafmommms 1PrensAnnesi ilk zamanlar ekşi yesim şimdi tatlıya döndüm oğlan ama hala ısrarla limonlu ayva yemek çok hoşuma gidiyo😂😍💙