Ahsnkbr Ayağa kalktığım an dolandığım an oluyor canım progestan içmeye devam ediyorum iğne vuruldum bide yatıyorum sürekli

Ahsnkbr İyiki fitil vermiş canım ben ağız yoluyla alıyorum çok yan etkisi oluyor reçete yazıyordur vajina içine atacaksın canım video izleyebilirsin.

Canimannem siz içtiniz mi hap şeklinde beyaz fitil kullan dedi ama gecemi yapcam

Zeyyakup anladm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne kadarlıkdı sizin moralim çok bozuldu:(

Ahsnkbr Amin teşekkür ederim sana geçmiş olsun canım bebeğim kalp atışları duydum çok şükür 8+6 şuan canım yarın 9 haftalık olacağım inşallah

Ahsnkbr Bende de olmuştu doktorum sen sadece bu leke için mi geldin dedi ultrasondan baktı düşük tehliken var dedi ve iki ay aralıksız progestan kullandım kese etrafı kan var dedi siz her ihtimale karşı gidip bir doktorunuza görünün

Busra0121 gittim kalp atışını görmemştim bugğn gördüm düşük olabilir dedi sizedemi hap şeklinde vermişti

Busra0121

Ahsnkbr Bana sen sadece bu leke için mi geldin diyen doktor altı kutu progestan verdi o yüzden her ihtimale karşı önlem şart

Zeyyakup bende bugün yeni kalp atışını gördüm duymadım ama dr dedi kalp atışı bak.