Ahsnkbr ne renk bir leke kırmızı mı kahverengi mi? Ama mutlaka doktora gidin önlem amaçlı ilaç verirler

Bende 9+4haftalık hamileym bugün sabah kalktım camaşırıma degmemş ama peceteyle sildigimde kan geldi kırmızı renkte bu aylarda normalmi sizdede oldumu? Kızlar korkuyorm yaa

Gozde2625 kahve gibi sütlü daha doğrusu sabah geldi sonra az geldi daha açık ama

Zly olmadı ama dr gidin kan biraz daha önemli diye duymuştum ben

• Zly bunu beğendi.

Benim de olmustu o haftalarda acik kahve tonlarinda doktorum normal demisti bir hafta sonra gecer dedi gercektende gecti bir hafta sonra

Doktoeumu aradım az önce korkma bişe olmaz kanama şiddetli degilse dedi
      Cumaya randövm var inşallah bişey olmaz

Zly benimde böyle olmuştu ve doktorum progesteron a başlattı 3 ay falan kullandım her ay kananam oluyordu 3 ayın sonunda bitti çok şükür şuan 29 haftalık hamileyim. Günümü bekliyorum.

Zly tuhaf.. bende de leke halinde kan gelmisti cok degil. doktora gittim bana düsük tehliken var dedi 2 ay yatis verdi tuvaletten yataga gidiyordum sadece. ve progestron fitili verdi .
        1 ay sonra kanamam durmustu. düsük tehliken olabilir hafife alma bence. her soktor farkli bisey söylüyor seni aslaaa korkutmak istemem ama sonradan pisman olacagin üzülecegin seyler olmasindansq önlemini al derim ben ❤️❤️

Zly kan gelmesi normal bir durum değil kesinlikle bir damla bile olsa bence hemen önlem alın benim sırf bir damla kan yüzünden erken doğum riskim oldu.Yatarak ilaçla atlattım bu durumu

Ahsnkbr doktoruna haber vermen lazım canım uzan dinlen bide doktora gidene kadar

Zeyyakup devlet hasetenesine gidiyorum o yüzden haber durumım yok gitcem bakalım bakarsa rengi daha da açıldı ama rahat edemedim

Ahsnkbr Canım 8+6 haftalık hamileyim bende ilk baştan beri kahverengi lekem var düşük tehliken var dedi doktor progestan verdi kanın rengi kırmızı açık pembe olmadığı sürece korkma ama doktora gitmen gerekiyor canım

Zeyyakup benim adetten öncese böyle olurdı korktum o yüzden gitcem inşallah bişey olmaz

Ben hamile kalmş kalalı progestan kullanıyorm normalde günde 3kere progestan fitili kullanıyodum iki hafta önce 2ye indirdi sonra 1e indirip kesecekti cuma günü gidicm ama korkuyormda tekrar arasam cumayı beklemesem yarn yada bugün gelsem desemmi bilemedm