Semaykuntt ipekmommmm Özcan doktordaki yapılan bu haftana kadar yapılan bütün tahlillerini ve dosyanı istemeiyo almayı unutma yoksa kabul etmez
Nursel67 @ipekmommmm valla öyle doktor profesörmüş ismine de para alıyorlarmış 🤣 bende uzmanlar tıp merkezinde yaptırdım doktor herşeyine en ince ayrıntısına kadar bakıyor tekrar tekrar kontrol ediyor
Aaaasli Ozgglt_ Canım ben avcılarda Özel muayene haneye gidiyorum doktorum türkan mutafoğlu. Muayene ücreti 85 tl . 1 ay oldu nprmal doğum yapalı
Ozgglt_ Aaaasli ya ben doğaya gidiyorum çoğunlukla Cumartesi gidiyorum eşimle gidebilmek için. Ama çok kalabalık ve yeterli ilgiyi göremiyorum. Napacağımı şaşırdım
Aaaasli Ozgglt_ Bence kesinlikle benim doktoruma gitmelisin . En az yarım saat yirmi dakika muhabbet ediyor her bilgiyi veriyor sana . Bir kere git bak istersen
Pelinc Aaaasli Bebeğinizi sağlıkla büyütün insallah. Ctesi günü detaylı için gidicem medihausa 515 TL fiyat istediler. Ne kadar farketmiş o zamandan bu zamana. Sizin detaylinizi çeken doktorun ismi neydi hatirliyo musunuz acaba