Ozgglt_ Aaaasli merhaba şimdi hangi hastaneyle devam ediyorsunuz acaba ? Yeni evlenip geldim hiç bilmiyorum buradaki doktorları hastaneleri
Aaaasli Ozgglt_ Canım ben avcılarda Özel muayene haneye gidiyorum doktorum türkan mutafoğlu. Muayene ücreti 85 tl . 1 ay oldu nprmal doğum yapalı
Sifahtn123 Bahçelievler tarafında bildiğiniz dörtlü testi yapabilecek hastane veya doktor biliyor musunuz
Mavininannesiseyda Sifahtn123 uzmanlar tıp merkezi Bakırköy ben ikiliyi orda Rıdvan beye yaptırmıştım diğer yerlere göre uygun
Mavininannesiseyda Sifahtn123 yakın oturuyoruz sanırım medicanaya çok yakınım ben takibinizi yaptırdığınız memnun kaldığınız doktor at mı
Semaykuntt ipekmommmm Özcan doktordaki yapılan bu haftana kadar yapılan bütün tahlillerini ve dosyanı istemeiyo almayı unutma yoksa kabul etmez
Nursel67 @ipekmommmm valla öyle doktor profesörmüş ismine de para alıyorlarmış 🤣 bende uzmanlar tıp merkezinde yaptırdım doktor herşeyine en ince ayrıntısına kadar bakıyor tekrar tekrar kontrol ediyor
Ozgglt_ Aaaasli ya ben doğaya gidiyorum çoğunlukla Cumartesi gidiyorum eşimle gidebilmek için. Ama çok kalabalık ve yeterli ilgiyi göremiyorum. Napacağımı şaşırdım
Aaaasli Ozgglt_ Bence kesinlikle benim doktoruma gitmelisin . En az yarım saat yirmi dakika muhabbet ediyor her bilgiyi veriyor sana . Bir kere git bak istersen