Fe123 ben yeni geldim sakaryaya benim 9, ay boyunca Adıyaman Denizli İstanbul her yerde kontrol oldum 😂

elisas-mom cuma günü gidince soracağım inciğini cinciğini şu anlık sadece kasılmalarım var sancım hiç yok.. ama aklım hep doğumda ya anlamazsam diye düşünüyorum sürekli 😅

Fe123 sizin ilk doğumunuz normal miydi.. bize tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı 😅

MerveBilgiccc normal için uygun bebek normal gelişte şuan. Ama ben çok panik biriyim biraz korkuyorum da 🙈 yapamam gibi geliyor. Benim kasılma ve sancılarım var ama ne zaman su gelir yada nişan gelir hep tedirgin haldeyim 🤦🏻‍♀️

Fe123 he bide o sekretere bende uyuz oluyorum 😂 ayy sanki Ertan bey sekreter o doktor 😂😂😂😂

elisas-mom epiduralli normal doğum yap hissetmiyorsun ertan bey onuda söylemişti bana laf arasında.. laf arasında diyorum anlatmadığı için 😅😅

MerveBilgiccc haftaya sorim tekrardan 😂bı şekilde dogurcaz artık,ben artık doktorda değiştirmek istemiyorum çok değiştirdim işimiz gereği gez gez yoruldum. İyi kötü olucam artık Ertan hocaya 😂 size fiyat ne dediler ?

MerveBilgiccc banada aynısını dediler. Acaba dedim değişti mi hergun birseyler değişiyor çünkü. Doğum fotoğrafçısı tercih ettiniz mı?

elisas-mom hiç sorma en son gittiğimde sinirden elim ayağım titredi o derece gıcık etti beni odaya girmek dahi istemiyorum okadar nefret ettirdi eşimde halimi görünce bırdaha gitmemi istemiyor PARAMLA AZAR İŞİTİYORUM BIRDE SEKRETERDEN

Covit pozitifim Perşembe günü karantinam biticek inşallah alırlar beni hastaneye doğuma bide buna takmazlar 😅

elisas-mom fotoğrafçıyı sordum 350 tlden başlıyo paketler dedi detaylı bilgi almadım bu gidişimde onu da ayarlayacağım. Oda süslemesi zaten istemiyorum kapı süsü 150 falan denildi.. ben 80 tlye başka yerde yaptırıp götürcem. Zaten ziyaretçi almıyorlarmıs onuda sordum.

Fe123 banada bı kere nst yi muayeneden sonra çektirdik doktora gostercem kapıya çıkmış ben verim diyor,dedim pardon benim sorumuda sen mi sorcan.

MerveBilgiccc yok canım normali dusunduysen bence müsaitsen dene derim ben baştan beri hep negatiftim bırde ilk gebeligim de yaşım küçüktü bilinçsizde olabilirim şimdi olsam normali denerdim hatta şuan acaba denesem mi diyede düşünüyorum 10 yıl geçti aradan ikinciye hamileyim ama budefa da bişey olur diye riske atmak istemiyorum kendimi

Fe123 kızlar hasta haklarına şikayet edin. Eşimi bir hafta içeri almadılar ertesi hafta aldılar sonra yine almadılar hep böyle bi değişti kuralları eşimde sikayet etti. Artık hep içeri alıyolar mesela. Paramızla rezil olmamalıyız yani hamilelik sürecinde ne kadar paralar ödüyoruz o hastaneye biz. Bunun doğumu ayrı her şey para. Kara kaşımız kara gözümüz için bakmıyolar yani bize. Gidin şikayet edin derim ben işe yarıyor 😅

MerveBilgiccc evet ben sözleşme yaptım 350 TL foto için 150 TL anne ve bebek yatağı süslemesi icin,kapı süsünü ben kendim getircem. Sadece kadın şey dedi eğer yorgun olursa korona iptal ediyorlarmış önlem için umarım olmaz. 8 Aralık gün verilmişti bana sezeryan için.