gamzeyildirim_ Leylaaa38 ben bir ay bekleyip diğer adetimde transfer oldum, ilaçlardan hormonlardan rahim cok yoruluyor, bir ay bekleyip dinlenirsek şansımız artar demişti doktorum şükürler olsun 17 haftalık hamileyim ❤️
Misssimsek Leylaaa38 bazı durumlarda rahmi dinlendirmek daha iyi sonuç veriyor. Çünkü tedavi aşamasında o kadar çok hormona mâruz kalıyoruz ki vücud kendinden geçiyor. Ben dondurulmus embriyo ile hamile.kaldim ve çok sukurnoglum 4 buçuk aylık. Öncesinde taze transfer olmuştum kimyasal gebelik yaşadım. Tabi herkesde ayninolacak diye birşey yok. Taze transferle anne olan arkadaslarim da var. Doktorun en iyisini bilir. Ne tavsiye ederse öyle yap
Leylaaa38 Misssimsek çok sevindim sizin adınıza allah bağışlasın💞 evet kesinlikle bi doktoruma danışacağım….
Suzii-90 Leylaaa38 evet canım o kişinin bünyesine toplanan yumurta sayısına göre degisiyo çok yumurta toplandığında ohss oluyo ağrı sancı oluyo inanki o şekilde transfer olmasını istemezsin 1 ay dinlendiriyolar öyle olunca sonraki ay transfer oluyo en önemlisi hayırlı zaman ne zamansa o zaman olması
Leylaaa38 Suzii-90 aynen tabiki hayırlısı nezaman ise o zaman olsun🤲🏻 Doktorum bakalım ne diyecek bu konu hakkında
Elbet-birgun-kavusacagiz Leylaaa38 her keste hemen olmuyo canm bazilari yumurta toplamadan sonra sorun yasadigi icin rahim dinlendirme yapiliyo. Ama kimisinde direk transfer ediliyo kisiye ve doktora bagli bu
Kimkibu Leylaaa38 rahimizin ve hormon durumuna göre değişiyor. Benim 5. Gün embriosuyru bir ay dinlendirme yapıldı sonra transfer yapıldı tuttu minnoşum🥰 10+1 şuan.. herkeste olacak diye bişi yok tabi..
Leylaaa38 Kimkibu anladım canım çok sevindim hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻💞
Zehraaa98 Leylaaa38 bende pkos vardı iğnelerden asırı uyarı verdı yumurtalıklarım 53 tane yumurtam oluştu yumurta toplamadan sonra felç oldum sancıdan😅halıyle 1 ay dınlendırelım rahmı daha sağlıklı olur dedi adetten sonra uygun zamanda verdı
Leylaaa38 Zehraaa98 ay ne kadar çok yumurta o kadar çok ağrısı mı oluyor insanın?😰😰 ve anladım.. peki tuttu mu?
Leylaaa38 Kevserozhan ayyy Öyle mi? Ne enfeksiyonu? Cünkü Bende de sık sık yanma veya kaşıntı oluyor.. 😫 bu arada geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah hamile kalırsın en yakın zamanda❤️
Kevserozhan Leylaaa38 canım tüp bebek olmadı iki ay sonra kendiliğimden hamile kaldım şuan 30 haftalığız cok şükür 🙏🤗
Zehraaa98 Leylaaa38 ama eahım dınlendırme ıilemi kesinlikle başarıyı artırıyor bence dondurulmuş embriıyo daha kalıtelı oluyor cok şükür 10 haftalığız bız
Leylaaa38 Zehraaa98 hayırlı olsun canım sonra dan okudum allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin💞 bakalım doktorum ne diyecek
Leylaaa38 Alwayshope hmmm ben bunu bilmiyordum dondurulmuş embriyonun tutma şansı daha yüksek olduğunu ve rahmin dinlemesi daha iyi olduğunu..😳
Arslnyldz Leylaaa38 doktorunuz yönlendirecektir mutlaka rahmin dinlenmesinden kaynaklı ablamın öyle oldu tek seferde tutmuştu çok şükür .
Leylaaa38 nazlibaharim inşallah canım benim çok sevindim senin adına inşallah sağ sağlim alırsın kucağına bebişini😍
Leylaaa38 sedaa_aa anladım.. hiç duymadım yeni yeni sizlerden duyuyorum😳😳😳 ay ne yapacağımı bilemedim.. neyse doktor elbet der ne yapacağımızı 🙄