Acrzynqp Leylaaa38 genelde ilk transferde hemen yapıyorlar .egef bu tutmazsa ikincide 2 Ay hem seni hem rahimi dinlendirmek adına bekletıyolar 2.adette degıl 3. Adettn sonra transferı yapyolar
Leylaaa38 Misssimsek çok sevindim sizin adınıza allah bağışlasın💞 evet kesinlikle bi doktoruma danışacağım….
Leylaaa38 Suzii-90 aynen tabiki hayırlısı nezaman ise o zaman olsun🤲🏻 Doktorum bakalım ne diyecek bu konu hakkında
Leylaaa38 Kimkibu anladım canım çok sevindim hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻💞
Leylaaa38 Zehraaa98 ay ne kadar çok yumurta o kadar çok ağrısı mı oluyor insanın?😰😰 ve anladım.. peki tuttu mu?
Zehraaa98 Leylaaa38 tuttu cok şükür canım pkos ve yasım 23 oldugundan dolayı oyle oldu sancılar falan oldu gecıyor hepsı cok sukur
Leylaaa38 Zehraaa98 hayırlı olsun canım sonra dan okudum allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin💞 bakalım doktorum ne diyecek
Gizemmmmmmkync Kevserozhan ayyy şu an tam olarak bunu yaşıyorum canım 😆 birde adet olacak gibiyim korkuyorum da bir yandan 🥴
Gizemmmmmmkync Ask13 benim de öyle canım tuttu mu peki ? Transferimin 6. Günü bugün adet sancılarım başladı ya çok korkuyorum
Arslnyldz Leylaaa38 doktorunuz yönlendirecektir mutlaka rahmin dinlenmesinden kaynaklı ablamın öyle oldu tek seferde tutmuştu çok şükür .
Kevserozhan Leylaaa38 canım tüp bebek olmadı iki ay sonra kendiliğimden hamile kaldım şuan 30 haftalığız cok şükür 🙏🤗