Sheems Cancana_ 16 haftalikken ultrasonda bakildiginda 170+- 25gr yazilmişdi, 170den ya fazla ya eksik, cinsiyyetini merakla bekleyenlerdenim ilk diye🤗heyacanla gozletiyor
cansugrn esraizmirli saglikli olsunlar da saglikla da alalm kucaklarimiza🤲😊 cinsiyeti ne ilk bebis mi
cansugrn esraizmirli bende 18+1deym tam. 15.hafta da benim oglusumun da kilosu cok iyiydi masallah bakalm smdi ne kadar oldu 😊
cansugrn esraizmirli 😊 normalde göbegm hic yok zayif hamile kaldm sadece ailecek anlyrz bildigmz icin azck var. Ama disardan hic belli degl😃 sende nasl durumlar
cansugrn esraizmirli 😊 normalde göbegm hic yok zayif hamile kaldm sadece ailecek anlyrz bildigmz icin azck var. Ama disardan hic belli degl😃 sende nasl durumlar
esraizmirli cansugrn bende öyle zayıfım karnım düzdü yani normalde benimkide ufacık asla gören anlamaz ☺️ Erkek çocukları öyle oluyormuş zaten anne karnı ufak oluyormuş☺️
cansugrn esraizmirli yani genelde derler ya erkekte top gibi olur karin diye ama kisiden kisiye de farklilik gösterir yasayip görcez bizde😊 kilo aldin mi
cansugrn esraizmirli bende hemen hemen 2 kiloya ulastm😊 ilk 3 ay agzimin tadi hic yoktu düzgün bsey yiyemedm mide bulanti hapi da ictm ama cok sükür asiri zor istifra ederk gecirmedm ilac ise yaradi tabi biraktm artk agzimin tadi da daha iyi cok sükür😀
ballarinannesidirr Cancana_ yaa bende aynı durumdayım 16 haftalıgiz en son gittiğimde bacaklarıyla gizlemiş 🐥 kaç haftalıksin canim doktorun değişken mi konuştu sanada😊
Cancana_ ballarinannesidirr evet canim kiza benziyor dedi ama alışveriş yapma dedi bugun tam 16 haftalik oldum dun gittim kizlar saklıyormus herhalde kiz bizim ki