MehtapAhmet Papatyali ALLAH kolaylık versin yakınmış aralarıda 🤲🏻 Tecrübeli olunca bian önce başlamak istiyo demk ki insan 😂 İlki normalmiydi sizin
Papatyali MehtapAhmet evet ilki normal ve çok kolay olmuştu ya aslında bu biraz plansız oldu yani kızım tüp bebek 1 yıl evliyken olmayınca tüp bebek yaptırmıştık sonra da korunmadık kızım 1yaş 2 aylıkken hamile kaldım 🙈
ArasMom34 Elif0 aynen sorun bence sonra kötü bir doğum hikayeniz olmasın aşırı yoğun oluyor mu diye belki hastanelere göre değişiyordur
Elif0 Ya kızlar virüs aldı başını gidiyor cok tedirginim doğuma kadar ki zaman ve sonrası Rabbim yardımcımız olsun 😔
Gulden2416 Elif0 rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin inşllah bende çok korkuyorum ama bir andanda cok heycanlıyım üçüncü bebegim sanki ilkmiş gibi her defasında😊🙏💖
Zeyno25-bykl Elif0 beeennnn senden iki gün sonra 14 Aralık sezaryan günüm çok heyecanlıyım çokda korkuyorum😱 çünkü daha önce iki sezaryenim var ve neler yaşayacağımı biliyorum😕😕
ozlem-06atli Elif0 Doğumumuz aynı gün olacak. Bende sezeryan olacağım. Sağlıkla gelsinler miniklerimiz inşallah 🙏🤩 Heyecanla bekliyorum
Zeyno25-bykl MehtapAhmet yok zor değil ama ben yarım anestezi olduğum için biraz zorlu geçti bu da Allah nasip ederse tüm anastezi isticem yarım kesinlikle olmucam