Zeyno25-bykl Rabbim tüm anne olacakların yardımcısı olsun inşallah hepimiz sağ saglim bebeklerimizi kucağımıza aliriz hiç bir sıkıntı olmadan 🤲🤲
Zeyno25-bykl MehtapAhmet yok zor değil ama ben yarım anestezi olduğum için biraz zorlu geçti bu da Allah nasip ederse tüm anastezi isticem yarım kesinlikle olmucam
MehtapAhmet Zeyno25-bykl Epidural yani ama güzel diyorlar bünyeyle alakalı sanırım yada hastane kaç yıl önce yapıldı onlarda olanilir bebeğin çıkışını görmek güzel olsa gerek ☺️
HamzaMoms Elif0 benim normal gözüküyor doğumum normalde 26 aralık ama rüyamda 11 aralık diye gördüm içime erken gelicekmiş gibi doğuyor hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallahhh🥰
Zeyno25-bykl MehtapAhmet kızım yedi yaşında oğlum beş yaşında ikisinide doğum evinde yaptım özel değildi birazda doktorla alakasida var bunda ozelde yapicam genel isticem
Zeyno25-bykl Elif0 ne yazikki iki bebeğimde de zor oldu uyusmadi yarim anastezide baya acı hissettim onun için psikolojik olarak hep oyle olacak sanıyorum ama bunu genel olucam hiç bişey hissetmek istemiyorum sadece uyandığımda bebeğim yanımda olsun
Zeyno25-bykl Elif0 ne yazikki iki bebeğimde de zor oldu uyusmadi yarim anastezide baya acı hissettim onun için psikolojik olarak hep oyle olacak sanıyorum ama bunu genel olucam hiç bişey hissetmek istemiyorum sadece uyandığımda bebeğim yanımda olsun
Eda_eyrc cihangirsmom bende 10.12 de sancım gelmezse suni sancıyla normal doğum yapıcam. Ama 12.12 yi bende cok isterdim hayırlısı bakalım
Cerentali Elif0 canım birler soracağım da planlı sezeryan sanırım bende planlı sezeryan olmayı düşünüyorum kaçıncı haftaya gün verdi doktor
Caglanuroney Elif0 beeennn 🥰🥰 günleri sayiyorum çok heyecanli benimde ilk gebelik sezeryan olucak mecburi kaç haftaliksin şuan canım
Gulden2416 Elif0 rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin inşllah bende çok korkuyorum ama bir andanda cok heycanlıyım üçüncü bebegim sanki ilkmiş gibi her defasında😊🙏💖
buseakar Valla benim de 12’si gösteriyor ama tutar mı bilmem 🤷🏻♀️ Rabbim hepimizi bi nefeste kurtarsın sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize 🙏🏻💖
Cerentali Elif0 kaçıncı haftaya verdi peki canım ben 36 haftalığım da 3 gün sonra kontrole gideceğim bana hangi haftaya verir tahminen Bilgin varmı acaba