MehtapAhmet Papatyali Benimde 39.haftama denk geliyor doğum şeklim henüz belşi değil ama biz gün seçersen bebpimde beklerse 12.12 düşünüyorum nasil bakalkmm 🤲🏻☺️
Papatyali MehtapAhmet hadi hayırlısı olsun inşallah ben o tarihe kadar beklemek istemiyorum haftaya doğururum inşallah 🙈🤣
Okaanipek Elif0 ilk sezeryan çok rahattı öle anlattıkları gibi kötü biri yaşamadım ondan biraz rahatım sanırım inş hepimiz kolay atlatırız
Zeyyno_ Elif0 Benmde 15.12.2020 görünüyor ama bakalım Normal doğum görünüyor ilk gebeliğim çatı muayenesi vs yapılmadı dha doktorum nasıl olcak hiçbişey demedi merak ediyorum açıkçası 🙈 senn neden sezeryan olcak?
Elif0 Zeyyno_ canım benim bebis ters ve plesantada yaslanma var o yüzden, bende sezeryandan yanaydım biraz🤭🤗
ArasMom34 Okaanipek bence en sağlıklısı öyle özel günleri herkes istediğinden aşırı yoğun oluyormuş arkadasım yapmıştı ne olacağını yaşayarak görsünler söyleyip etkilemeyeyim
Zeyyno_ Elif0 Hm anladım cnm İstediğin olmuş desene 😂😂 Bende korkuyorum birazcik Canım ne kadar acıcak diye felan bakalım Hayırlısı olsun İnşallah Miniklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım 🤲🤲🤲🧿
ArasMom34 Elif0 hiç bir fikrim yok arkadasım bana öyle günleri sakın alma ben aldım pişman oldum dedi
MehtapAhmet Papatyali Aa neden bende tam tersi birgün birgündür dursun içerde diyorum 😅 İlk bebeğim benim birazda korku heyecn karışık duygularım ondan mı acaba siz niye hemen doğsun diyosunuz
cihangirsmom Elif0 37+2 oluyorum biraz erken olcak benim ki bazı risklerden dolayı beklemeyelim dedi doktorum bizde bu tarihi seçtik. insallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize 🥰
Papatyali MehtapAhmet ya yoruldum 2 yaşında bi kızım var hiç durmuyor 🤦🏻♀️ O yüzden doğurup yatma dönemine geçmek istiyorum 😂 gerçi o zaman da yorulacam ama olsun 1 hafta kadar annem kalıcak yatarım 🙈🤣
3evlat1anne Elif0 Benim de o tarihte olacaktı ama sezaryen olacağı için 5/12/2020 olacak daha erken gelmezse tabii
MehtapAhmet Papatyali ALLAH kolaylık versin yakınmış aralarıda 🤲🏻 Tecrübeli olunca bian önce başlamak istiyo demk ki insan 😂 İlki normalmiydi sizin