IincciI minikmucizem1_ Valla bende öyle diyordum geldi 😅 seninkide yakındır bekle canım kaç haftalık oldunuz ?
minikmucizem1_ IincciI 40+3 canım benimle beraber olanlar çoktan doğurdu ben kaldım 😭😂 ama bugün sancılarım var biraz inşallah gelir bu gece minnoşum🤩
IincciI Gizemky Yaa 🙈 Teşekkür ederim canım seninkide sağlıcakla gelir inşallah 🙏🏻 Kolay bir doğum diliyorum 😊😊
IincciI KaanErkan-mom Amin canım inşallah dediğim gibi korkma kendine inan doğurursun doğumu bebek belirler diyorlar ama seninde elinde sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🙏🏼
IincciI melikesume Amin canım sağolasın evet 1 tane içten dikişim var ama hiç rahatsız etmedi ağrısıda olmadı krem sürüyorum estetik dikiş geçer yakında herhalde 😌
IincciI Annesi11 Valla 40 kere söylersen birşeyi olur diyorlardı ben inanıyorum ona 🤣🤣 Benim 32 haftalıkken erken doğum riskim vardı o zaman da sancılarım çıkmıştı nst de ondan erken geldi 38 haftalık doğurdum canım. Sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🙏🏼
melikesume IincciI içten dikiş rahime mi oluyor ve vajinal açılma oluyomus kimisinde sizde de oldu mu bende 15 haftalığım da merak ediyorum🤗
IincciI Azziza Korkulacak birşey yok herşeyin normali güzeldir aksi bir durum olmadığı sürece. Korkmayın 😊
IincciI Hmlayse Sağol canım ben 36. Haftadan sonra düzenli hurma yedim birde squat yaptım herhalde onlar açılma yaptı bebek kanala inmişti zaten başka birşey yapmadım 😌😌
IincciI Nurselii 36. Haftadan sonra hurma yedim birde squat yaptım dediğim gibi açılmam olmuştu bebek kanaldaydı zaten😌 Normal doğum için pek birşey yapmadım ama hep normal olsun istiyordum.
IincciI Fridacathlo Doktoruma onu sormadım hiç sadece içerde 1 tane estetik dikişim olduğunu biliyorum 🙄
Rmysa23 IincciI bende 38+4 haftalığım ama ne Gelen var ne giden . Beklemedeyim bizimki inatçı bayaa gelesi yok galiba😄 ne güzel kavuşmuşsun prensesine Allah bağışlasın canım benim darısı biz bekleyenlere olsun inşallah 🙏🏻🌸
IincciI Rmysa23 Evet canım Allah’ın izniyle kavuştum valla 🥰 Darısı sizin başınıza inşallah sağlıcakla gelsin bebekleriniz 🙏🏼