IincciI Nurselii 36. Haftadan sonra hurma yedim birde squat yaptım dediğim gibi açılmam olmuştu bebek kanaldaydı zaten😌 Normal doğum için pek birşey yapmadım ama hep normal olsun istiyordum.
IincciI Rmysa23 Evet canım Allah’ın izniyle kavuştum valla 🥰 Darısı sizin başınıza inşallah sağlıcakla gelsin bebekleriniz 🙏🏼
melikesume IincciI içten dikiş rahime mi oluyor ve vajinal açılma oluyomus kimisinde sizde de oldu mu bende 15 haftalığım da merak ediyorum🤗
IincciI melikesume Çok ıkındım zorladım herhalde yırtılma olmuş olabilir canım İnan doktoruma hiç sormadım sadece 1 tane dikişimin olduğunu biliyorum 😌 Kontrole gidicem loğusalığım bittikten sonra o zaman sorarım artık
minikmucizem1_ IincciI 40+3 canım benimle beraber olanlar çoktan doğurdu ben kaldım 😭😂 ama bugün sancılarım var biraz inşallah gelir bu gece minnoşum🤩
Senemunal minikmucizem1_ Bende burdayım 40+1 le beklemedeyim survivor merve aydın bile dogurmus 😂😂 onu gorunce insan temelli bunaliyo😂🤭🥴🥴
IincciI minikmucizem1_ İnşallah canım Rabbim kolay bir doğum nasip etsin sana biran önce gelsin bebeğin o zaman 😌🙏🏼🙏🏼
Busra5168 Ohh nası güzel Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin darısı bizlere inşallah. Doğumda alınan kilolar gidiyor mu yani çocuk doğduktan sonra kaç kiloya indiniz
IincciI Busra5168 Allah razı olsun canım ben 56 ile doğuma girdim doğumdan sonra ki gün 8 kilom gitmişti 2 hafta oldu tartılmadım henüz ama veriliyormuş 😌
IincciI Bubenimhikayem Normal iftarı açarken sofrada yediğimiz hurmadan canım Medine hurması diğer domates gibi olan değil 😊
IincciI Yesilimmm Teşekkür ederim 😊 Açılmamın olduğunu doktor çatı muayenesinde söyledi canım diğeri doğum sancısıydı belimden kasıklarıma doğru vuruyordu regl sancısı gibi ama 3 katı fazlası
Senemunal Maşşallah tebrik ederim saglicakla büyütün güzel mirayı💕 sizinle ayni haftadaydik 🥺 ama hâla gelmedi inatçi kizim🤭💕
IincciI Senemunal Teşekkür ederim çok sağolun 🥰 Valla bende gelmiyor diye post açmıştım inatçı diyordum 3 güne geldi 😅 Darısı başınıza inşallah 🙏🏻
IincciI Senemunal Yaa sağlıcakla gelsin bebeğiniz canım geç olsun güç olmasın inşallah 🙏🏼 Doğumu bebek belirliyor birazda onlara kaldı işimiz 😅
Gkcen-61 Canım ben de doğurdum belki beni hatırlarsın toplamda kaç saat sancin oldu en çok merak ettiğim bu ha bir de maşallah rabbim bebeğini nazarlardan korusun uzun ömürler versin bol bol kokla
IincciI Gkcen-61 Sabah 9 buçukta suni sancıyı verdiler 1 de bebeğim kucağımdaydı 4 saat çektim o sancıyı asla unutamam canım 😩😩 Çok sağol Allah razı olsun 🙏🏼🌹