Azziza IincciI ayala mawallah Allah qorusun😍 mende yeni hamileyem ozum isteyirem normal doguw edim ama qorxuram😬
IincciI Azziza Korkulacak birşey yok herşeyin normali güzeldir aksi bir durum olmadığı sürece. Korkmayın 😊
Hmlayse IincciI maşallah güle güle büyütün ben 39 oldum tık yok erken olması için birşey yaptınız mı?
IincciI Hmlayse Sağol canım ben 36. Haftadan sonra düzenli hurma yedim birde squat yaptım herhalde onlar açılma yaptı bebek kanala inmişti zaten başka birşey yapmadım 😌😌
Annesi11 IincciI bende sürekli sürekli gelsin gelsin diyorum galiba senin gibi erken doğum olacak ne düşünüyorsun
IincciI Annesi11 Valla 40 kere söylersen birşeyi olur diyorlardı ben inanıyorum ona 🤣🤣 Benim 32 haftalıkken erken doğum riskim vardı o zaman da sancılarım çıkmıştı nst de ondan erken geldi 38 haftalık doğurdum canım. Sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🙏🏼
KaanErkan-mom Allahım bana da normal doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰 yavrunuzu sağlıkla büyütmeniz dileğiyle geçmişler olsun .
IincciI KaanErkan-mom Amin canım inşallah dediğim gibi korkma kendine inan doğurursun doğumu bebek belirler diyorlar ama seninde elinde sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🙏🏼
IincciI Gizemky Yaa 🙈 Teşekkür ederim canım seninkide sağlıcakla gelir inşallah 🙏🏻 Kolay bir doğum diliyorum 😊😊
IincciI Gngr_33 Allah razı olsun canım amin darısı sizlerin başına hayırlısıyla gelsin bebekleriniz inşallah 🧿🙏🏻
minikmucizem1_ IincciI ben gelsin diye diye öldüm artık gelmiyor ama benim kiz biraz fena galiba bana çekmiş 😳😭🤭🤩😂
IincciI minikmucizem1_ Valla bende öyle diyordum geldi 😅 seninkide yakındır bekle canım kaç haftalık oldunuz ?
IincciI sumeyye60 Bebeğimin son haftalara kadar kilosu öndeydi fakat ultrasonla bir olmuyormuş doğduğunda 2700 dü 😊 Biraz minyon oldu 🥰🥰
yusufbebekk447 Normal doğum yaptınız bende öyle istiyorum peki ağrı var tamam dayanılmayacak gibi mi ve bebek çıkarken yırtılma gibi acıyı hissediyor musunuz ? Çok merak ediyorum çok acı verici bir şey mi
IincciI yusufbebekk447 Benim suyum veya nişanım gelmediği için doktorum suni sancıyla başlattı doğumu kötü olan tarafı suni sancıydı. Ikınırken veya bebek çıkarken acı veya ağrı hissetmedim ben sadece üst üste gelen sancılara dayanamamıştım 🙄🙄 Yine olsa yine normal doğum yaparım 🙋🏼♀️
Yasellaaa IincciI tebrik ederim bende istiyorum bir An önce kavuşmayı okurken duygulandım yaşarken nasıl olur 🥰
IincciI Yasellaaa Onu yaşadığım için söylüyorum tarifi yok canım ya kucağına verdikleri zaman bir rahatlama bir huzur öyle bir sevgi dolu oluyorsun anlatamam. Rabbim sizede yaşatsın inşallah 😊🙏🏼
Lolo3434 IincciI Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün Allah isteyen herkese nasip etsin Allah herkesin gönlüne göre versin…Bende bi dogursam keske… son 27 gun😏
IincciI Lolo3434 Sayılı gün çabuk geçiyor valla Allah bir nefeste doğurmayı nasip etsin sizede teşekkür ederim sağolun 💕
IincciI Dilanilngi Teşekkür ederim canım evet kendine inanıp korkmadıktan sonra Rabbim kolaylığını veriyor bence 😌🙏🏼