Merhaba canım annelerim burada hep doğum yapan annelerin hikayelerini okuyordum ve bir gün buraya kendi doğum hikayemi yazmayı hayal ediyordum. O zaman başlayalım 🤩 Doğumdan bir gün öncesi gece sancılarım vardı belimden kasıklarıma doğru regl sancısının 3 katı diyebilirim, doktoruma yazdım ve hastaneye gelmemi söyledi. Hastaneye gittiğimde nöbetçi ebe beni nst ye bağladı sancılarım düzenli 80-100 arası çıkmıştı ertesi sabah doktorum takipte kalalım sabah kontrole gel dedi. Bende gittim ultrasonda her şey normaldi sonra çatala geçtim. Bebeğin kafasının kanalın aşağısına girdiğini ve açıklığımın da 2-3 cm arası olduğunu belirtti. Doktoruma gülerek siz şimdi bana suni sancıyı veriyormuşsunuz bende doğuruyormuşum dedim. Dedim ama laf olsun diye demiştim 😅😅 Doktorum hadi seni yatıralım o zaman demez mi ben şok 😱 şaka yapıyor sandım Allahtan hastane çantam herşeyim ne nolur ne olmaz arabadaydı. Saat 9 da beni odaya aldılar hemşire geldi serum taktı suni sancıydı herhalde o sıra açılmam ilerlesin diye oda da yürüyüş ve squat yapıyordum. Eşim yanındaydı doktorumda sürekli olarak gelip kontrol ediyordu hiç sancım yoktu suyum veya nişanımda gelmemişti saat sabah 10 da doktorum ebeyle gelip suyumu patlattı. Allahımmmmm o andan sonra gelen sancılar biri bitmeden diğeri biri bitmeden diğeri eşim sağolsun belime masaj yapıyordu. 1 saatin sonunda ben artık dayanamıyordum her sancım geldiğinde squat pozisyonunda eğilip nefes alıp vermeye çalışıyordum. Saat 12 gibi doktorum geldi açıklığıma baktı 5-6-7 derken en son 9 cm olmuştu servise alalım dedi. Beni bir odaya götürdüler ve sancın geldiğinde çenemi göğsüme yaslayıp derin nefes alıp ıkınmamı söyledi. 3-4 kez denedikten sonra doktorum başını görüyorum son bir kez daha dedi o an bütün gücümle ıkındım ve içimden birşey kaydı sıcacıktı kafamı kaldırıp baktığımda doktorumun elinde küçük bir melek 😍😍. Allahım sana şükürler olsun o ağlama sesi kucağıma verişleri dünyanın en güzel duygusuymuş o an Rahmetli annemi anladım anne olmadan anlamıyormuşsun. 1 gece kaldık hastenede bebeğim 38 haftalık doğdu. Eve geldiğimizde bol bol emzirdim meleğim şuan yanımda ve 2 haftalığız Miram 💕 Rabbim bütün anne olmak isteyenlere bu duyguyu tatdırsın inşallah 🙏🏼 Size tavsiyem kendinize inanın ve normal doğumdan korkmayın Rabbim herşeyin kolaylığını veriyor. Bizim hikayemiz burada bitti belki ama Happykids de devam edeceğiz hakkınızı helal edin, hoşçakalın 🙋🏼♀️🥰🍀