gulapikk HappyMom reklam çıkmıyor ama süreeeeekli birşeyler ters gitti sayfayı yenile diyor,error veriyor,bir postu 2 saatte açıyor çıldırıcam artık.
gulapikk HappyMom reklam çıkmıyor ama süreeeeekli birşeyler ters gitti sayfayı yenile diyor,error veriyor,bir postu 2 saatte açıyor çıldırıcam artık.
ADamla Huawei kullanıyorum hala aynı şekilde reklamlar çıkıyor. Şimdi çıktı foruma girince ama direk kapattım dikkat etmedim ne reklamı olduğuna.
Deryayurt HappyMom bende reklam tok ama sürekli birşeyler yanlış gitti sayfayı yenileyin uyarısı alıyorum @HappyMom
istanbul3434 HappyMom bende artik cikmiyor tesekkurler. Yalniz internet baglanti hizim iyi olmasina ragmen forum cok zor aciliyor her bir posta girerken ekranda yukleme ikonu surekli donuyor, yorumlari asagi dogru okurken birden donuyor vs. Bilginiz olsun
Ezgim26 Maalesef devam ediyor ve gerçekten bıktırdı. Her giriş yaptığımda mutlaka çıkıyor artı aralarda da çıkıyor.Her seferinde farklı reklam…
Meriyyyy Bu reklam olayı baya sıkıcı. Uygulamayı kullanmamı engelliyor izlemektense sinirlenip çıkıyorum. Silerim böyle giderse az kaldı 😒