HappyMom Canımız annelerimiz, reklamları şu an için kapattık. Sabrınız ve iş birliğiniz için çok teşekkür ederiz. 🥰 Kapatmamıza rağmen reklam görüntüleyen annelerimiz var mı? Hangi cihazı kullanıyorsunuz? Hangi bölümde reklam çıkıyor?
[silindi] HappyMom ben şimdi uygulamaya girdim ve 3 reklam izlemek zorunda kaldım. İlk girişte ,foruma girişte ve yorum esnasında..tam olarak ne zaman kapanır acaba
tavuklupilav HappyMom evet bende az önce uygulamaya girerken yine reklam çıktı ve şu an da alt ekranda hepsiburada reklamı var ekran görüntüsü göndermeyi bilmiyorum malesef yoksa yollardım
Buca HappyMom halen reklamlar var uygulama açılmıyor. Açılınca da coook kasıyor silcez uygulamayı eskisi gibi degil eşimle sabırsızlıkla gelen tüm msj bildirim okuyoruz yazık olmuş uygulamaya başka uygulama arıyoruz
HappyMom cys Kontess93 [silindi] Ebruska2 Betl4201 Busranurock tavuklupilav Buca Hangi cihazı kullanıyorsunuz? Bütün annelerimize Forum’da mı çıkıyor?
Annemelekanne Buca gerçekten de öyle ya günde kaç defa giriyordum artık insanın giresi gelmiyor. YouTube gibi olmuş. Orda bişey izlenmez buradan bişey bakılmaz.
cys HappyMom apple kullanıyorum, uygulamayı açar açmaz ve foruma girince çıkıyor. Hemde üst üste çıkıyor.
19melegim- HappyMom 11 haftalik hamileyim ozman kadar kullanıyorum bana hiç reklam geldiğini görmedim 🤷♀️
Sheems HappyMom reklam filana rastlamadim, eveller 5 saniyelik video rolikler geciyordu, alt kisimda kisa reklam hissecikler gorsenerdi, şimdi hiç biri yok
Buca HappyMom azar reklamı izledik eşim bana kızdı zaten dogum sitesi var böle ailelerin oldugu uygulamaya biraz daha dikkat edin