Hamiş Anneler selamlar 🤗 Hamilelik boyunca saçınızı boyattınız mı ? Hangi Aydan sonra boyattınız yada ?
Hamilelikte saç boyatma
ben boyatmadim beyazlarim varmis megersem ne kadar fazla🙈 ilk hamileligim acikcasi korkuyorum guzellik icin bebise zarar veririrm diye
Duygums 3. Aydan sonra boyatmada sorun yok boyayı sürerken maske takın ve açık alanda bekleyin bilinen bir yan etkisi yok
Duygums ben birkere boyattım sarı saçlıyım diplerim kumraldı uçlara doğru sarı ombre var bende bikereliğine aslında koyu kahveye boyatmaya gittim ama cesaret edemedim yapamam Doğumdan sonrada geri zor dönerim yakarım diye diplerimi koyulastırdım sadece dip boyası yapmak zorunda kalmıym diye 😊 umarım bebişe zarar vermemiştir🙏🏻🙏🏻
benim üst tarafta 4-5 tane var eğer çok kötü görünürse onları elimle seçip boyamayı düşünüyorum ama yinede bebeğime zarar verir diye erteliyorum bakalım
Duygums organik boya olmak şartıyla doktorum üç aydan sonra izin verdi içinde amonyak kesinlikle olmaması lazım dedi Diplerime vurmayacağımı söylemiştim . benim zaten uçları çok kötüydü diplere vurmadım deri çekiyor sonuçta diye ama komple dibine vurarak boyatmanın bir zararı olurmu bilmiyorum en iyi Bilgili doktorunuz verecektir .
Benimde saçim boyaya aliskin dip boyam geldiginde sac diplerim asiri kasinio boya istio suan dip boyamda geldi boyamak istyorm ama 4 aylik miniğime kiyamiyorum
Duygums Yapmayın be apla bebişlerimizin sağlığından önemli diyil ki.inşAllah sağ salim gelsinler dünyaya o zaman yaptırın.Ben doğumdan sonra yaptırcam inşAllah😊
Doktorum 5 aydan sonra izin vermişti doğuma kadar boyadım dip yaptım sarı saçlıyım şimdi yine hamileyim yine doktoruma sorarak 5 aydan sonra dip yaptım doğum dan sonrada inş sarıya boyatıcam tekrar
- Düzenlendi
Duygums Oğluma hamileyken ilk 3 ayı geçtiğim için sın haftalarda bi siyah boyama yapmıştım bu gebeliğimdede 27. Haftalarımda açıcı kullanarak bi boyama yaptım bir uzman ebenin yorumunu okumuştum “saç boyamanın bebeğe zarar vermesi için çok çok çok fazla yoğun işlem görmesi lazım saçın ona bakarsanız elimizde telefonlar daha zararlı radyasyon yüzünden bebeklere” demişti
Sombre yaptırdım 8. Ayımda . Diplere vurmadığı icin sorun olduğunu düşünmüyorum.maske ve temiz hava önemli tabii