Educator Edakoc benimde çok ihtiyacım var eğer almayan olursa bana yollayabilir misiniz? 2 gündür vurulamıyorum iğnemi 😔
GulnurMahmut Edakoc 1 kutu gönderebilirmsin canım varsa her gün kullanmam gerekiyor rapor çıkartıramadım
Nneslihan Arkadaşlar ben hamile olduğumu covid için kan tahlili yaptırınca öğrendim. Ama hiç bir ilaç verilmedi. Sizlerin yazdıklarını okuyunca stres oldum. Şuan 6 haftalık hamileyim fakat kadın doğum doktoruna karantinada olduğum için görünemedim. Kan sulandırıcı kullanıyor mu olmam gerekiyordu ki 🤦
Gizesah Nneslihan bence doktorunu arayabiliyorsan ara aksi durumu kan sulandırıcı kanamaya da sebep olabiliyormuş yani doktorunuz söylemeden kullanmanın anlamı yok
Yeni-6 HappyMom ankara etimesguttayım elimde bir kutu + 4 tane oksapar iğne var isteyen arkadaş ulaşsın bana
Simsim60 Bende 4000 lik oksapar kullanıyorum kurumum 5 kutudan fazlasını ödemediği için bittikçe yazdırmam gerekiyor.eczaneme sordum sıkıntı var bulmakta cok zorlanırsak doktoruna sorarsın 6000 lik veririz dozunu tam vurmadan cekersin iğneyi dedi.veya 8000 likte varmış yarısını vurur bırakırsın dedi mantıklıda geldi.daha cok 4000 lik bulmak sıkıntılıymış galiba.
Mucizemsinseenn M_R_E Ankara’da yaşıyorum Ankara Pursaklar Beşyildiz eczanesinde oksapar 6000 lik rahat buluyoruz direk alıyoruz
M_R_E Mucizemsinseenn ben Tekirdağ da oturuyorum canım oturduğum ilçede 10tane eczane var ama hiç birinde kalmamış depolardada yok diyorlar
Yagmur654701 Minnakuzum canm yazdığım arkadaş cvb vermedi bulmus demek ki sana lazımsa yollayabilirim
Deletedmom15 HappyMom kayseride oturyrm bazi yoğun eczanelerde kalmiyo ancak hastanenin uzağındaki eczanelerde mutlaka bulunuyo
YavuzCagan HappyMom OKSAPAR 4 KUTU TAM DOLU VAR ELİMDE 1 KUTUDA DA 7 ADET EKSİK toplamda 5 kutu verildi 1 hafta kullanabildim sadece geçen hafta doğum yaptım 33 haftalıkken oyuzden ihtiyacı olana yardımcı olabilirim istanbul beylikdüzü tarafındayım