Tugcergiden M_R_E bnde şuanda covitten yatıyorum iremtte çok ağır nefes alamıyorum nasıl atlaticam bilmiyorum kan sulandırıcı vuruyorlar banda
M_R_E Tugcergiden çok geçmiş olsun b nde irmette gidiyorum Salih duralin hastasıyım Çerkezköy de kapaklida ne kadar eczane varsa aradım ama yok depolardada yok bakanlık toplayıp hastanelere vermiş kovit için ama benim gibi hamileler ne yapicak 😢
Sedazeyser GulnurMahmut çubukta fatih eczanesinde var ben oradan temin ediyorum isterseniz bi arayıp sorun
Ask13 Kizlar elinizde varsa bende alabilirim ya tüp bebekle hamileyim ve zor oluyo bulması 5 haftaya gidicem istanbuldayim
Gizesah Nneslihan bence doktorunu arayabiliyorsan ara aksi durumu kan sulandırıcı kanamaya da sebep olabiliyormuş yani doktorunuz söylemeden kullanmanın anlamı yok
Simsim60 YavuzCagan özelden adresimi gönderdim size.siz de hastanedesiniz galiba bebeğiniz varmış Allah şifa versin inşallah cıkarsınız tez zamanda inşallah
Meleekk2245 Bende de2 kutu var 4000 lik 2 gündür günde 2 diz alıyorum devamını eczacı dan getireceğim isteyenler olursa eğer bulunursa fazla getirteyim
M_R_E Mucizemsinseenn anladım ama ben Tekirdağ da yaşıyorum nasıl alabilirinki reçetesiz pahalı sizde biliyorsunuzdur 😕
Mbs1038 HappyMom benimde elimde 6000 lik oksapar mevcut 4 kutu falan sanırım ikişer adet çıkıyor içinden. İhtiyacı olan iletişime geçerse gönderebilirim.
hasretylr M_R_E benimde elimde var 0,6 lık doğumuma 20 gün kaldı zaten artıyor ulaştırabilirim kalanları