Ozgedemiralp34 2020ikiz ilk gebeliğimde kalp doktoruna gidiyordum hiç sormadım aslında bu gebelikte de gitmem gerek sorarım bende yazdırırım kutusuna 30 TL falan veriyordum clexan kullanıyordum bakalım daha yeni gebeliğin ama muhtemelen yine kan sulandırıcı kullanacam
Allissaras Ne güzel dayanısma postu olmus, talep edenden cok gönderebilirim diyen olmasına cok sevindim 🥰 Bende de fazladan gyneferon kan ilacı var 6 kutu, ben hep parayla aldım özel sigortalı oldugum için kullanan ihtiyacı olan varsa gönderebilirim.
Arzudamar Allissaras ben kulanıyorum fazlaysa bana gönderebilirmisiniz kansızlık için doktorum yazdı bana 2aylık hamileym
Duyguff Arkadaşlar merhabalar oksapar genellikle tüp bebek yapan merkezlerin ya da hastanelerin çevresindeki eczanelerde bulunuyor, mesela fulya acıbadem çevresindeki eczanelerde ve Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl hast. Çevresindeki eczanelerde bulabildim ben
Beyzanur1 353 20 haftaya kadar kullanacam demişsiniz ben 21 deyim bırakmak istiyorum düşük tehlikem falan yok sadece 1. Dusuk oldugu için doktorum yazdı sizin durumunuz nasıl
Beyzanur1 26Merve ben de rapor yazdırmistim eczane beni uyardı bedava almak için ayrı bir teşhisle rapor yazsin doktor dedi ben de başka doktora gittim simdi ücretsiz alıyorum muhtemelen size verilen rapor benimki gibi birsey
26Merve Beyzanur1 tam olarak ne yapmam hangi doktora gitmem gerekiyor peki daha hamileliğin çok başındayım sonuna kadar böyle gitmese 🙄
Minikmucizembenim Ben de ıspartadayım çarşamba eczaneye gıttım kalmadı dedıler getırtırız dedıler haber vereceklerdı aramadılar bana da bır kutu gönderen olursa cok makbule gecer inanın bulamıycam dıye ödüm kopuyor kullanmayıp elınde olan varsa alabılırım bı kutu eczane bulana kadar küçük ilçede yaşayınca zor bulunuyr oksapar
Nezom Minikmucizembenim merhaba isparta vitamin eczanesi var merkezde ellerinden geleni yapiyorlar bilgi vermek istedim
SNM1idil HappyMom istanbul üsküdar Bulgurlu mahallesinde Akça Eczanesinden dün aldım. Buralarda olup arayan varsa ordan alabilir.
aslihanaslans Serifeisitmir covıd için oksoparmı verdiler ? İyimi geliyormuş bende hamileliğimin 4. Ayından beri kullanıyorum doğum olana kadar kullanacağım
Serifeisitmir aslihanaslans evet canım covid kan pıhtılaşması yapıyormuş pozitif olduğunu öğrendiğimiz gün acil başlattı doktorumuz ücretli almayalım diye aile hekimi 2 kutu yazmış
Safiisafii Minnakuzum eczaneye gittiğiniz zaman onlar arıyorlar aslında siz rica edin belki ararlar bende covit geçirdim hiç eczanelerde bulamadık hastane karşısındakini bi eczaneyle konuştuk o buldu bize sağolsun covitte daha çok öneriyorlar iğneyi
Esrakara55 353 merhaba bişey sorsam size. Doktorum banada yazdı iki kutu 130 lira denildi. İki kutu seni 20 gün falan götürür dedi sonra gelip rapor çıkart man lazım dedi rapor kısmını anlamadım ne oluyor?
Suzii-90 Esrakara55 gebelik için kullanıyorsan rapor iyi oluyo canım raporla direk eczaneden alınıyo hem fazla da veriyorlar ve fiyatı da iyi oluyo normalde çok pahalı 200 den fazla 1 kutusu
Gizesah Ankara’ da bulabilen varmı hangi eczane ise aldırabilirim hiç bir yerde bulamıyoruz covid oldum doktorum kullanmamı istedi