Suzii-90 Minesimsek12 hayır canım kan pıhtılaşması testi yaptırmak gerekiyo onun sonucuna göre veriliyo pıhtılaşma varsa veriyorlar yoksa zaten gerek yok
Suzii-90 M_R_E hepimizden canım ne demek Allah evlat acısı göstermesin kimseye hepimiz sağ salim sağlıkla alalım kucağımıza
Minnakuzum Kutfen banada yardımcı olurmusunz oksapar 4000bınlık ıgne lazm hamıleyım covıt te gecirdm heegun vurulmam gerek parayla bile bulamıyorz
Safiisafii Minnakuzum eczaneye gittiğiniz zaman onlar arıyorlar aslında siz rica edin belki ararlar bende covit geçirdim hiç eczanelerde bulamadık hastane karşısındakini bi eczaneyle konuştuk o buldu bize sağolsun covitte daha çok öneriyorlar iğneyi
Yagmur654701 Minnakuzum canm yazdığım arkadaş cvb vermedi bulmus demek ki sana lazımsa yollayabilirim
M_R_E Kubraeva özelden nasıl yazabilirim numaramı yazmıştım ama silmisler uyarı yaptılar kişisel bilgi paylaşmak yasak diye😢
Fatma0120 Ozgedemiralp34 doktorunuz raporu çıkartır bnim doktorum çıkartı gebeliğin sonuna kadar kulanacağım için bana 3 aylık rapor verdi
Melek_eroglu Fatma0120 bende şuan 9 haftalikyim ve doktorum 9cu ayıma kadar rapor çıkardı her ay 3 kutu alabiliyorum
Beyzanur1 26Merve ben de rapor yazdırmistim eczane beni uyardı bedava almak için ayrı bir teşhisle rapor yazsin doktor dedi ben de başka doktora gittim simdi ücretsiz alıyorum muhtemelen size verilen rapor benimki gibi birsey