Sedazeyser GulnurMahmut çubukta fatih eczanesinde var ben oradan temin ediyorum isterseniz bi arayıp sorun
Minnakuzum Eskişehirdeyım dörtbınlık ocdapar acil lazm bulamıyorum lutfen bana gonderrmsnz covıt geçirdm riskliyım doğuma kdr kullanmam gerkecek cpk korkuyrm bulamadık
Elif2409 Minnakuzum Eskişehir deyim. Doktorum 6binlik e geçeceği icin biraktiracagini söyledi bende var . 4 binlik . Doktorla görüştükten sonra vereblirim
M_R_E Kubraeva beni ararsanız adresimi vereyim lütfen Allah rızası için benim elimde yok şimdi hiç bir yerde bulamiyorum
Pembe-mavi Minnakuzum ben istanbuldayım ve eczaneden temin edebiliyorum. İsterseniz bilgilerini verebilirim. Rapor varsa yada ücretli görüşüp alabilirsiniz.
Suzii-90 Merhaba benim kuzenimde de var 6000 lik oksapar 9 kutu ihtiyacı olan varsa benimle iletişime geçebilir
M_R_E Suzii-90 elimde yok lütfen hiç yok elimde iki düşüğüm var bu bebeğininde kaybetmek istemiyorum lütfen Allah rızası için
Buuuuss 353 bende kullanıyorum ama zor buluyorum gerçekten kalırsa kullanırım Suzii-90 benim ihtiyacım var gercekten zor buluyorum ve ücretli bir kutu 285 tl