35+5 den selamlar Nasılsınız nasıl gidiyo benim sabahları sadece kasigim agriyor sonra geciyor onun dışında mide yanmam oluyo salatalıkla hallediyorum😇 Normal doğum düşünüyorum mecbur devlette doğuracağım için. Bebeğin kilosu 2.610 grammis sizce nasıl Kilosu zayıf dimi..? Sizinki kaç.?

Npyn09 bnde normal cnm kilosu saglili bir şekilde kucağına alırsın inşallah bnde 36 oldum allahın izniyle yeni 🥰

Ben de 36+2 de gittim 2680 di bebeğim doktorum biraz minik bir bebek olduğunu söyledi

Npyn09 Bence gayet iyi canım bnmde 35+0da 2523gramdı şu an 36+3 haftalığız kasılmalarım oluyor genelde bakalım hayırlısı 🤲🥰🧿

Npyn09 36+6olduk bugün 36+1de 2900dedi doktorum çok şükür iyi dedi bence sennkide zayıf sayılmaz son haftalar alıyorlar zatenn

Npyn09 doktorum bizim için önemli olan bebeğin sağlık durumu dedi kilosu değil yani damarlarını ve kan akışını kontrol etti yeterli besin gidip gitmediğinden emin olmak için ☺️ Ayrıca 2800 kiloyu geçtikten sonra sıkıntı olmayacağını söyledi hatta normal doğum olursa bu kilo alımı devam ederse çatı muayenesi yapmadan doğum yapılabileceğini söyledi

Bende 36+3üm.. kasılma nedir onu bile bilmiyorum nasıl doğuracağız 😀 doğumu anlarım heralde diye düşünüyorum o sancı gelince merak etme anlarsın diyorlar.. covit pozitifim şu an karantinadayım inşallah karantinam bitene kadar doğurmam 🤗🙏🏻

Npyn09 bel ve kasık ağrısı dışında bir sıkıntımız yok çok şükür 33 haftalık gitmiştim en son kontrole 2600 gr demisti şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 11 aralık doğumum heyecan korku merak bekliyoruz bakalim 😇

Hnfth Aşırı fazla muz pekmez fln yemeye başlamıştım bende kilo artsın diye🥳

Npyn09 bnmkiside 2800 dedi Bugün doktor cnm 🥰önemli olan kilo değil saglikli olması senin kaç haftaliktn cnm bu arada 😍

ffferyal bende 34+2 yim doktor 2100 ve dedi bebeğimi. Ama hiç bir yorum yapmadı kilosu iyi dedi .

Npyn09 35+3 olduk bizde.bu Hafta hafif hafif bel ağrılarim başladı. İki haftadır da karnımın sol tarafında toplaniyo bizim kız kasılıyo falan ben hareket edince düzeliyo.34+1de 2300 Gr di kilosu

MerveBilgiccc ben doğumu anlamam diye çok korkuyorum kötü kötü senaryo yazıp çiziyorum kafada surekli😬 Çok geçmiş olsun bi an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah 🙏