BegumIscanTunc Eminekkkk 4+3 haftaligim belirtilerim kasık ağrısı,aşırı uyku hali ,şiddetli baş ağrısı , sık idrara çıkma
Eliffffff123 Eliffffff123 merhaba :) göğüs hassasiyetiniz göğüslerde şişlik vs gibi belirtileriniz var mi BegumIscanTunc
Eminekkkk BegumIscanTunc 7 haftalık olucak nerdeyse kasık agrım hala var sürekli olarak bide anlamıyorum normalmi degilmi
Eliffffff123 Eminekkkk bence de çok şanslisiniz :) peki göğüsler de hassasiyet şişme vs gibi durumlar var mı hanımlar 🙄
Deryayurt Eminekkkk 10. Haftamdayım öğrendiğimden beri hiç belirtim yokk hatta bende böyle bir post açmıştım bana da dua et haline kusma bulantı çok kötü diyenler olmuştu ama belirti olmayınca insan korkuyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum bu ikinci gebeliğim ilkinde de hiç belirtim olmamıştı haftada bir doktora gidiyordum bişey var diye ağlıyordum niye kusmuyorum diyee 🙈
ikizkusannesi Eminekkkk bir de doğduktan sonra kucağında uyuduğunu düşün aman allahım cennet gibi bir şey🥰
mucizemucize17 Eminekkkk bu dediğin belirtileri ben 28 haftadan sonra yasamaya basladim şuan 32 haftalık hamileyim çok erken onlar için hem bırak olmasın o belirtiler çok zor hamiliginn haftaları 😒😒
yenianne140920 Eminekkkk Tabi çok normal ben ne kustuğumu bilirim ne birşeyden midemin kalktığını bilirim çok rahat geçirdim inşallah sende öyle olursun her hamilelik farklıdır bende senin kadarken öğrenmiştim şimdi 25+3 olduk 😌 Rahat ol 😘
Iremlina Eminekkkk aman olmasn zaten bende öyle dedim dedim 6. Haftada bi başladı 10. Haftadayım yataktan çıkamıyorum mide bulantısı tansiyon düşüklüğü öldürecek beni Rabbim kolay hamilelik nasip eder sana inşallah
idiloska Bulut2424 aynen ben de 8 bitti her şey mi bulantı yapar, normal yemek yemek istiyorum iştah hiç yok, hafiften sıkılmaya başladım bu durumdan hiç de keyifli gelmiyor şu an gebeliğim Allah’ın gücüne gitmesin ama her şey mi kokar ya.
Bulut2424 idiloska benim bide 2 yaşında oğlum var ona bile bakamıyorjm çok daha kötüyüm psikolojim bozuldu aglıyorum artık hiç yerimden kalkamıyorum halsizligimde çok
ipekkkkkkk7 Eminekkkk Aslında sevinmelisin çünkü o bulantılar çok kötü bir durum ne kadar geç olursa o kadar iyi bence
Misafir- Eminekkkk korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz herkeste aynı belirtiler olmaz kimisi çok rahat atlatırmış içiniz ferah olsun 🤗