Misafir- Haftaya gircem bulantı baş ağrısı mide yanması çok fazla var cidden Allah kimseye vermesin zormuş 😏
Aysenursarikaya12 Eminekkkk bende öyle diyordum 7.haftama girdin perişan haldeyim keşke oyle demeseydin diyorum ☺ normal canım yani herkeste farklı belirtiler oluyor
Ayaegulyunus Eminekkkk canım bende 11 haftadayım ama dedginiz gibi belirtiler olmamıştı hic sadece 1 haftadır koku hassasiyeti sık idrara çıkma ve mide bulantısı olmaya başladı yani her hamilelikte farklı olabilir ve zaten şuan çok küçük o yüzden belirtiler olmayabilir içinizi ferah tutun 🙏
kader_ozol Eminekkkk daha anca belirtlik cıkar canım ben 8-10 . Haftalar da mide bulantılarım basladı bence hiç acele etme o zaman gelince ne zaman bitecek bunlar dersin 😅
ikizkusannesi Eminekkkk ne kadar şanslı bir anne olduğunuzu bir bilseniz ahhhh.Anlatmayın nazarımız değer:))çok normal tabiki herkeste o belirtiler olacak diye bir kaide yok.Sürekli ararsan belirti diye bak bir gelir birdaha gitmez bu günleri çok ararsın sonra benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu:))
UrazyadaMasal Eminekkkk bn 10. Haftadayim bendede hiç belirti yok cnm. İlk gebeliğim de de öyleydi. Hiç anlamadan geçti gebelik. Ne güzel işte tadını cikar.
Dilaraa06 Eminekkkk 7. Haftam da bulantilarim başlamıştı benim 12. Haftaya kadar sürdü, ve baş dönmesi kaşık ağrısı halsizlik de yaşadım. Ama bulantın olmaz insaalah su bile içemez hâle gelmiştim ben bazen sabahları halâ oluyo dış fırçalarken özellikle 🤦♀️
Nuran-42 idiloska bende su bile içemedim ilk hafta sonra susuz kalınca zorluyorum daha 6. Haftadayım ama bulantılarım ne zaman geçecek diye bekliyorum
Misafir- Eminekkkk korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz herkeste aynı belirtiler olmaz kimisi çok rahat atlatırmış içiniz ferah olsun 🤗
ikizkusannesi Eminekkkk bir de doğduktan sonra kucağında uyuduğunu düşün aman allahım cennet gibi bir şey🥰
idiloska Bulut2424 aynen ben de 8 bitti her şey mi bulantı yapar, normal yemek yemek istiyorum iştah hiç yok, hafiften sıkılmaya başladım bu durumdan hiç de keyifli gelmiyor şu an gebeliğim Allah’ın gücüne gitmesin ama her şey mi kokar ya.