T_nisaa Eminekkkk bekleyin bundan sonra kendini hissettirir gebeliğin henüz başı bende 5+3 de gebe olduğumu öğrendim hiç bişey hissetmemiştim sadece biraz halsizlik ama bından sonra hızlanacak ♥️♥️
dilaraky Eminekkkk benim de ilk 3 ay hiçbir belirtim olmadı. Sonradan sık idrara çıkma, uyku hali geldi o kadar
Bulut2424 idiloska benim bide 2 yaşında oğlum var ona bile bakamıyorjm çok daha kötüyüm psikolojim bozuldu aglıyorum artık hiç yerimden kalkamıyorum halsizligimde çok
idiloska Bulut2424 yemek ev işi hatta çalışamıyorum. Gözler istemsiz kapanıyor ama en kötüsü bulantı.
Htcelvn Bulut2424 doktor şişkinlik için bi damla vermişti almamıştım bugün onu aldım biraz daha iyi geldi
M_R_E Eminekkkk dua et olmasın zaten canım ben de 6 haftalığım mide bulantısı yanması sık idrar baş dönmesi ne ararsan var ölü gibi geziyorum hiç belirtim olsun diye bekleme valla mide bulantısı kadar kötü bir şey yok inan😖
TugbaZmn Eminekkkk ne kadar şanslısın inşallah böyle güzel devam eder 😊🤣🤣 ben 15 haftadayım büyün belirtiler mevcut maşallah gün aksatmıyor hiçbiri 🤷🏼♀️
eminezytn Eminekkkk bende 6.haftamdayım tuvalete sık çıkıyorum ve kramp giriyor arada. Bol su içmelisin.
Eminekkkk BegumIscanTunc 7 haftalık olucak nerdeyse kasık agrım hala var sürekli olarak bide anlamıyorum normalmi degilmi
BegumIscanTunc Eminekkkk normal.canim.ben 10 haftaya yakın kürtaj olmuştum o haftalara kadar kasık ağrım oluyordu normal.diyirdu doktorda rahim büyüdüğü için oluyor demişti
BegumIscanTunc Ozgurunbetusu cuma günü gidicem canım.ilk kontrolüm olucak inşallah o zaman görürüm 🤲🤲🤲