haziranin25i doktor banada prilam verdi ama kullanmakta terettüt ettim daha fazla artar diye korkuyorum. İnşallah en kısa sürede bende atlatırım
Bulantı
Çok bulantim var tam 6. Haftadayım 2 gün oldu başladı kraker ve beyaz leblebi azıcık rahatlatıyor ama geçmiyor doktordan yardim alacağım
Tugsem1 doktor verdiyse endişe edilmesi gereken bir durum yok. İlacın prospektüsünü okursanız hamilelerin de ne şekilde kullanacağı bilgisi yer almakta. Doktorlar hamilelikte kullanabileceğiniz ilaçları yazıyor zaten
Gzdnrkls05 ya bende 5. Haftayim 5+4 üz 4-5 gündür bulanıyor sizin ki geçti mi geçtiyse ne zaman geçti ?
6.haftada başladı, 8.haftam bitiyor yemek görüntüsü, düşüncesi, her türlü koku bulantıya neden oluyor. İstifra yok, sadece 2 kere oldu safi bulantı. Ayva, leblebi yiyorum.
Damlae16 3.uncu ayı çıktım geçmişti ama tam değil. Herkesin bir olmayabilir belki sizin çabuk geçer. Şuan 30 haftaligim ve tekrar başlıyor ara ara gelyr bulantım yine
Damlae16 benim sadece bulantım yoktu ne yersem çıkarıyordum eşimi bile yanıma yaklastirmak istemiyordum su icemiyordum 🤦🤦
Gzdnrkls05 ya ben kusmuyorum ama bulantım çok fazla sürekli hasta hissediyorum kendimi kasıklarımda da ağrı oluyor buzdolabını açmak bile istemiyorum kokuyor halbuki her şeyi çıkarıp sildim içini hiç bir şeyin ağzı açık değil tuvalete banyoya girmek istemiyorum hep temiz ama yine de midem bulanıyor
Tugsem1 bende prilam kullanıyorum memnun kaldım
40.günüm ilk defa bulantı yaşadım çok fenaydı😢
Tugsem1 benim 6.haftamda başladı bulantılarım şu an 13 haftadayım ve devam ediyor. 2 günde bir her kalktığımda öğürüyorum kahvaltıyı bşle zar zor yapıyorum geri çıkarıcam diye. Ama çevremdekiler 15 16.haftalarında geçeceğini söylüyor bakalım bilmiyorum, doktorum ilaç önerdi ama kullanmak istemedim çümkü ilaç içmeyi pek sevmiyorum 16.haftalarda geçmezse kullanacağım
Damlae16 çok iyi anlıyorum seni o bendede oluyordu çok zor birşey istifra etmek daha kötü artık karnım acıyordu ve kan geliyordu migdem boş olduğu halde zorluyordu hormonlar yapcak hicbirsey yok inan doktoruma dedim ilaç verdi toplasan 5 tane icmemisimdir ilk aylar bebeği etkilemesin diye biraz rahatlatıyor ama ertesi gün tekrar aynı umarım erken ve kolay atlatırsın hamileliğini 🤗🌸
Gzdnrkls05 inşallah canım valla bu kadar zor olacağını asla tahmin etmezdim inşallah bebeğimizi kucağımıza aldığımızda bütün bu kötü zamanlara değdi diyebiliriz 🙏🤗