Ayfs Tugsem1 benim 6.haftamda başladı bulantılarım şu an 13 haftadayım ve devam ediyor. 2 günde bir her kalktığımda öğürüyorum kahvaltıyı bşle zar zor yapıyorum geri çıkarıcam diye. Ama çevremdekiler 15 16.haftalarında geçeceğini söylüyor bakalım bilmiyorum, doktorum ilaç önerdi ama kullanmak istemedim çümkü ilaç içmeyi pek sevmiyorum 16.haftalarda geçmezse kullanacağım
Gzdnrkls05 Damlae16 çok iyi anlıyorum seni o bendede oluyordu çok zor birşey istifra etmek daha kötü artık karnım acıyordu ve kan geliyordu migdem boş olduğu halde zorluyordu hormonlar yapcak hicbirsey yok inan doktoruma dedim ilaç verdi toplasan 5 tane icmemisimdir ilk aylar bebeği etkilemesin diye biraz rahatlatıyor ama ertesi gün tekrar aynı umarım erken ve kolay atlatırsın hamileliğini 🤗🌸
Damlae16 Gzdnrkls05 inşallah canım valla bu kadar zor olacağını asla tahmin etmezdim inşallah bebeğimizi kucağımıza aldığımızda bütün bu kötü zamanlara değdi diyebiliriz 🙏🤗
tazeaane Tugsem1 benim 6.haftada başladı. Bulantı ilacı kullanıyorum başta durdurdu ama şimdi oda fayda etmiyo. Bir şeyde geçirmiyo. Umarım siz hafif atlatırsınız
Tugsem1 tazeaane İnşaalahh cnmm hepimizz bu durumu çok uzamadan atlatırız. Anneme danıştım bu durumu bana “şeker ve limontuzunu suyun içinde karıştırıp içmemi söyledi” onu yaptım ve o an rahatladım.
Begumunannesi Tugsem1 Tugsem1 kullandığın folik asitte mide bulantısı yapıyo olabilir bende 10 haftalık hamileyim folik asitten dolayı midem bulandığını anlayınca doktoruma folik asiti değiştittirdim çok şükür suan mide bulantım yok
Esma111 Tugsem1 ben çok sonradan keşfettim ki şekersiz kola anında geçiriyordu. Tabi içmedim yani zaten azalmıştı bulantılarım ama en başında keşfetsem içerdim. Meyveli sodalar da geçiriyordu. Ben kraker tükettim hep. Şimdi ağzıma sürmüyorum 😂😂
idiloska Ayva elma filan kesiyor da sürekli yemekten de ayvaya dönüşeceğim, normal yemek yemek istiyorum yok kokuyor, kokuyor resmen küçük Emrah gibi neden diye ağlayasım var. Bu bulantılar geçsin inşallah tez vakitte.
pinncan Tugsem1 kişiden kişiye değişiyor kimisinin 13 hafta bitiyor kimisinin devam ediyor benim hala devam ediyor 15 haftadayım sabahları kusuyorum şimdi sadece ani hareketlerde bulunma yataktan kalkmadan önce sırtına yastık koy biraz otur baş ucunda tuzlu kraker olsun sabah biraz onlardan ye az da olsa seni rahatlatacaktır ben öyle yapıyorum