[silindi] yasemin333 yaaa anlatılamaz yaşanılır bir his kuzum ama içimde kelebekler uçuyor sanki bir şeyler kayıyor pıt pıt hissediliyor. Öyle şiddetli bir hissetme değil tabiki çünkü daha o kadar güçlü değil bebeğim.
[silindi] Yesimknc ❤️❤️❤️❤️Ahh hem de nasıl keskin cevaplar bilmişlikler. Buraya da yazacaklarını bildiğim için baştan söyledim yazmayın diye biliyorum çünkü hemen yazacaklar😇
Yesimknc [silindi] biliyorum bilmez miyim herkes bilgili olmuş iyi yapmışsın🙈 olsun bizde bildiğimizi okuyoruz ve yapıyoruz arkadaşım boşveer😀🧡
[silindi] Yetergumus6327 maşallah canım ❤️❤️Ben de öyle çok değil zaten sürekli de hissedilmez bir iki kere işte ❤️❤️
tubacifci93 [silindi] Çok güzel bir duygu bende 15 hatfadayım az önce hissettim duş aldım yemek yedim uzandım sanki böle içimde bişey kaydı gibi oldu 😍bende ilk bebeğimi 20 haftada kaybettim tekrar o duyguyu yaşamak çok güzel 😍inşallah zamanında kucağımıza alırız bebeğimizi
NefesDeniz [silindi] Yaaaa maşallah maşallah ne güzel haberler bunlar Allahım isteyen herkese nasip etsin🌸 Ne mutlu size daha çok hissetmeniz dileğiyle sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖
yavrukelebekk Bende 15+6yım bugün pıt pıt bi şeyler hissettim bi de sanki döndüğünü hissettim acaba bebek mi 🙈
Anne_35 Deryayurt hayır hiç bir ne kanama ne bisey olmamıştı ama beyaz veya kremsi akıntı gelmeye başlamamisti fazlasıyla hemde
Mrvesahn Anne_35 gelmeye başlamıştı mı demek istediniz yoksa akıntının kesildiğini gelmediğini mı söylemek istediniz tam anlayamadım bugün akıntım yogun şekilde geldi diğer günlere göre de yorumunuz dikkatimi çekti sormak istedim teşekkürler.
[silindi] Mrvesahn canım herkeste aynı şeyler olacak değil elbette böyle şeylerle korkutma kendini gebelikte akıntı gelmesi normal sebeplerden biri her akıntı yoğunluğu bebek ölümü ya da düşük değil lütfen
Anne_35 Yani açıkça soyleyim yoğun kremsi yâda beyaz hani nasıl diyim tatlı kaşığı dolduracak kadar bi akıntı gelmeye başlamıştı gitmeden önce doktora hamilelikte geliyor ya akıntı işte benimki daha yoğunuydu