[silindi] Mrvesahn canım herkeste aynı şeyler olacak değil elbette böyle şeylerle korkutma kendini gebelikte akıntı gelmesi normal sebeplerden biri her akıntı yoğunluğu bebek ölümü ya da düşük değil lütfen
Mrvesahn [silindi] haklısın canım sağol yorumun için klasik endişeler işte insan bazen bi okuduğundan bi duydugundan nem kapıyor Allah’a emanet hepsi Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin tüm evlat sahibi olmak isteyenlere ♥️
Prenses23 yasemin333 bence bebek bende 17+0 hissettim hareketlerini. Sanki sessiz su balonu patlaması gibi. Çok farklı bağırsak hareketleri buna benzer ama bu şekilde olmuyor 🥰
Sermec27 [silindi] ne güzel Zeynep bende o haftalara gelebilecek miyim acaba oğlumda oldugu gibi içimde kötü bir his var Zeynep hiç gitmiyor 😔
[silindi] Sermec27 öyle düşünme kuzum bak göreceksin her şey güzel olacak bu bebeğin çok güçlü olacak. Bol bol inşirah oku canım. Kontrolün ne zamandı canım
Sermec27 [silindi] randevu bulamadım bir seyler kesin olana kadar devlete gitcem hiç hastahaneye gitmek istemiyorum kötü bir şey duyarım diye 😔 bilmiyorum imtihan devam mı ediyor yoksa mükafat vakti mi bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
[silindi] Sermec27 en azından bebeğinin sağlığını öğrenmiş olursun canım sana tutunduğunu görünce iyice güçleneceksin. Rabbim büyük kuzum inşallah mükafattır 🤲🤲
_TuBaa_ Sermec27 Tesadüfen gördüm… Çok sevindim tebrik ederim. İnsallah sağlıkla alırsın bebeğini bu sefer.💐🥰 Çok dua ediyoruz size. 🙏
Gulcannnn [silindi] o kadar güzel bi duygu ki 16. Haftadan bu yana hissediyorum 18 de iki defa şiddetli hissettim bu gün 19+6 olduk biraz önce de gerçekten çok çok net bi şekilde hissettim rabbim sağ Salim bizlere bağışlasın 🙏❤️ Olmayan isteyen herkese nasip etsin 🙏❤️
Burculicee [silindi] bende hissettim erken dediler demekki doğruymuş çok güzel tabii banada bağırsak hareketi dediler yoksa 20. Haftadan önce hissedilmezmiş ama ben hissettim ☺️😊 çok mutlu oldum tek olmadığıma 🌸
Zehraaa98 Burculicee canım ben bugün 10 hFtalıkoldum kım ne derse desın ben benegımı hızsettım gıdıklanma seklınde😂
123alpseda [silindi] canım çok sevindim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 💕 benimde 36 haftalıkken karnımda ölmüştü bebeğim şimdi 17 haftalık hamileyim yeni yeni bebeğimi hissetim o benim umudum inşallah uzun ömürlü sağlıklı olurlar bize düşen büyük sabır
[silindi] 123alpseda aminnn canım amin bizim gibi acılı anneler rabbim tekrardan yaşatmasın , rabbim hiçbir anneye evlat acısı nasip etmesin. 🤲🤲 ben de öyle diyorum bu bebek benim umudum diyorum bana umut oldu diyorum ❤️❤️
Kuzucumm [silindi] ayyy canim ne güzel saglikla kucagina almakta nasip olsun inş 🙏 benim bebegimde 12 haftalik bende hissediyorum 🤰 mutlu huzurlu gunler bizi bekliyor 🤲
[silindi] Kuzucumm hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımız canım 🤲🤲 rabbim büyük güzel günler sağlıklı günler bizi beklesin inşallah ❤️
Zeynoveannesi [silindi] yaaa Zeynep 😍😍😍😍ben 16haftalık oldum ikinci gebeliğim hala hiçbirşey hissetmiyorum büyük bir heyecanla bekliyorum yaaa ❤️ Biran önce bana da pıt pıt yapsın oğluşum😍
[silindi] Zeynoveannesi ❤️❤️❤️Zeynonun amnesi❤️❤️❤️ Yakındır kuzum bak o zaman nasıl hafifliyor insan nasıl mutlu oluyor ❤️❤️❤️