esengl_ benim yeğenim 4 yaşında ve hâlâ bebeklikteki kuvetinde yıkanmak istiyor. İçine oturup suyla oynuyor banyo yapmadan önce. Ama onun küveti a101′e bim,e gelen küvetlerdendi.Bebekten bebeğe değişir bence. Küvet filesini 2-3 ay kullabiliriz ama.

esengl_ filesini kullanmıyorum ki içine oturuyor önüne de oyuncaklarını koyuyorum plastik renkli toplardan mesela hem onlarla oynuyor hemde banyosunu rahat yaptırıyorum😇ben küvet setimi zuccaciyeden aldım normal ebebekte olanlardan birazcık büyük 😊

Girlpowerbabe aynen benim ki de bundan evin içinde yaptirsam o giderden su akitirmi acaba. File üzerinde yikayacksin dmi. Şimdi gözüme küçük gelmiyor ikna ettin beni iade etmeyeceğim benim üzerinde yazmıyor şu kadar kullanır diye çok küçük gelmişti gözüme

momofboys rahat yıkanır ve uzun kullanırsın onu bu mesela daralıyor içe doğru

esengl_ aynı sorundan dolayı bende katlanabilir setini aldım.İlk altı ay iadere etsin yeter.Hayaller bebeği her gün yıkamak gerçekler ne olur bilmiyorum😅Yer kaplamaması büyük avantaj benim için

esengl_ ilk aylar filede yıkarım tabi giderden su akıtacağını hiç sanmıyorum benim duşakabin biraz geniş o yüzden orda yaptırırım ama siz giderden su sızdırıyor mu deneyin isterseniz vakit geçmeden öyle bi problemi varsa değiştirirsiniz

funda84 aynen öyle sırf yer sorunum.var diye aldım bunu önemli olan ilk zamanlar 1 yaşına kadar kullansa barın😁

Girlpowerbabe deneyim ben onu o zaman . Duş a kabin de denedim bugün açıp koydum bana yer kalmıyor dar olduğu için evin içinde yaptrrm yada banyo giderinin orda ama soğuk orası 😕

Biz ayriyeten yigenime 6.ayda oturakli aldik sonra baktik popisine falan su gitmiyor banyo icin var gittim sisme havuz aldim yazin hem oynadi hemde dusunu aldi cok sevdi

esengl_ ben 8 ay yıkadım sonra yaz geldi ve oturmaya başladı mama sandalyesinde hızlıca yıkadım 1 yaşına bastı mama sandalyesinde yıkıyorum hala

Girlpowerbabe Canım merhaba 😊 denedim ben giderinden su akıttı küvet sen de öyle oldu mu suyu koydum icine damla damla akitti