esengl_ benim yeğenim 4 yaşında ve hâlâ bebeklikteki kuvetinde yıkanmak istiyor. İçine oturup suyla oynuyor banyo yapmadan önce. Ama onun küveti a101′e bim,e gelen küvetlerdendi.Bebekten bebeğe değişir bence. Küvet filesini 2-3 ay kullabiliriz ama.
Küvet gerekli mi ki😕
esengl_ filesini kullanmıyorum ki içine oturuyor önüne de oyuncaklarını koyuyorum plastik renkli toplardan mesela hem onlarla oynuyor hemde banyosunu rahat yaptırıyorum😇ben küvet setimi zuccaciyeden aldım normal ebebekte olanlardan birazcık büyük 😊
Girlpowerbabe aynen benim ki de bundan evin içinde yaptirsam o giderden su akitirmi acaba. File üzerinde yikayacksin dmi. Şimdi gözüme küçük gelmiyor ikna ettin beni iade etmeyeceğim benim üzerinde yazmıyor şu kadar kullanır diye çok küçük gelmişti gözüme
esengl_ ilk aylar filede yıkarım tabi giderden su akıtacağını hiç sanmıyorum benim duşakabin biraz geniş o yüzden orda yaptırırım ama siz giderden su sızdırıyor mu deneyin isterseniz vakit geçmeden öyle bi problemi varsa değiştirirsiniz
Girlpowerbabe deneyim ben onu o zaman . Duş a kabin de denedim bugün açıp koydum bana yer kalmıyor dar olduğu için evin içinde yaptrrm yada banyo giderinin orda ama soğuk orası 😕
Biz ayriyeten yigenime 6.ayda oturakli aldik sonra baktik popisine falan su gitmiyor banyo icin var gittim sisme havuz aldim yazin hem oynadi hemde dusunu aldi cok sevdi
esengl_ ben 8 ay yıkadım sonra yaz geldi ve oturmaya başladı mama sandalyesinde hızlıca yıkadım 1 yaşına bastı mama sandalyesinde yıkıyorum hala
Handevebade AA evet onu duydum ya mama sandalyesi de de yikiyorlarmis
Girlpowerbabe Canım merhaba 😊 denedim ben giderinden su akıttı küvet sen de öyle oldu mu suyu koydum icine damla damla akitti