Cherryblossom Bir de file takıp yıkayabiliyorsunuz cok avantaj oluyo normal leğende ole bisi yapamazsiniz
Girlpowerbabe esengl_ ben de katlanır küvet aldım diğerleri kocaman çok yer kaplıyor zaten bi 6 ay kullanır kaldırırım az ele avuca geldikten sonra küvette yıkamayı düşünmüyorum ben😂
NeslihannK esengl_ Kuzum oldu ki o gün evde yanlışsın bebeğin bi kaka yaptı ki off sırtına kadar 🤭 Mecbur hemen duşa sokman lazim nasıl yaptiricaksin tek başına en azından küvetin içine oturtursun (6. Ayından sonra ) elin abi kaç oyunca verir güzelce banyosun yaptirirsin hele ilk aylar çok çok daha rahat edersin bence iade etme fazla pahalı bisey degil zaten kullanmadığım zaman da katlar koyarsın bi kenara yada bibihtiyaci olana verirsin ama bence çok kullanisli
Ftmm esengl_ canım ben kuvet almadım kucuk legen aldım camasır legenı var ya 6 aya kadar yıkadım ıcınde. Simdi de ıcın de lekeleri cıkmayan kızımın camasırlarını sıcak suya basıyoruö
Girlpowerbabe esengl_ yoo bence gayet yeterli bebeler de minnacık zaten koca küvetlerde yüzdürecek halimiz yok dimi🙈 benimki bu kullanımında da 1 yaşa kadar diyor zaten merak etmeyin 1 yaşa yakın rahatlıkla kullanılır diye düşünüyorum ama 6-7 aydan sonra küvete gerek bile kalmaz:))
Rmeysa_1661 esengl_ benim de evim küçük işte ondna almadım küvet banyo da bir çamaşır makinesi yeri var sadece küçücük 🤗
esengl_ Girlpowerbabe aynen benim ki de bundan evin içinde yaptirsam o giderden su akitirmi acaba. File üzerinde yikayacksin dmi. Şimdi gözüme küçük gelmiyor ikna ettin beni iade etmeyeceğim benim üzerinde yazmıyor şu kadar kullanır diye çok küçük gelmişti gözüme
Uykulugebe esengl_ benim yeğenim 4 yaşında ve hâlâ bebeklikteki kuvetinde yıkanmak istiyor. İçine oturup suyla oynuyor banyo yapmadan önce. Ama onun küveti a101′e bim,e gelen küvetlerdendi.Bebekten bebeğe değişir bence. Küvet filesini 2-3 ay kullabiliriz ama.
momofboys esengl_ filesini kullanmıyorum ki içine oturuyor önüne de oyuncaklarını koyuyorum plastik renkli toplardan mesela hem onlarla oynuyor hemde banyosunu rahat yaptırıyorum😇ben küvet setimi zuccaciyeden aldım normal ebebekte olanlardan birazcık büyük 😊
Girlpowerbabe esengl_ ilk aylar filede yıkarım tabi giderden su akıtacağını hiç sanmıyorum benim duşakabin biraz geniş o yüzden orda yaptırırım ama siz giderden su sızdırıyor mu deneyin isterseniz vakit geçmeden öyle bi problemi varsa değiştirirsiniz
funda84 esengl_ aynı sorundan dolayı bende katlanabilir setini aldım.İlk altı ay iadere etsin yeter.Hayaller bebeği her gün yıkamak gerçekler ne olur bilmiyorum😅Yer kaplamaması büyük avantaj benim için
esengl_ funda84 aynen öyle sırf yer sorunum.var diye aldım bunu önemli olan ilk zamanlar 1 yaşına kadar kullansa barın😁