minikmucizem1_ Tugcngz bendede ara sıra ağrı oluyor ama geçiyor yarın kontrol var bakalım bide akıntim oluyor
Tugcngz minikmucizem1_ ya bnm yine lavaboda geldi o mukus akıntı ama bildiğin yapışkan yani sümüksüde degil anlamadm bide ic camasırıma gelmiyor normal akımtı gibi sölemesi ayıptır yıkarken gördüm
GAda Bsraskmn nişanın gelmiş benim oğlumda öyle olmuştu Dr sorduğumda nişanın gelmiş dedi o gün doğurmuştum
Faridas minikmucizem1_ ayni bende yarin 40 haftam oluyor dogumla alakali hic bir belirtim yok🙏Allah yardimcimiz.olsun
Htcb2020 Benimde şeffaf akıntıyla birlikte su gelmişti suyum mu patladı acaba şüphesiyle o gün hastaneye gittik 37+6 ydım, muayenede doktor test yapalım patlamış gibi görünmüyo dedi testten sonra beni nstye aldılar suyum nstdeyken geldi ertesi gün doğurdum😂
Bsraskmn Tugcngz anladım bende yarın sorucam bakalım benimki ne diycek inşallah hayırlısıyla doğurursun
Tugcngz Bsraskmn inşAllah cnm benm buğün günüm doldu 40. Haftaya girdik kısmetsw c.tesi doktor var bakalm nedşyecek
minikmucizem1_ Faridas orası öyle de bizde kavuşmak istiyoruz artık 🤩 yarın kontrole gidecem bakalim Hayırlısı olsun inşallah
Bsraskmn Tugcngz doktordan çıktım bebekte herhangi bir problem yok ama 40 haftadan sonra bekletmeyi sevmiyorum dedi cumartesi yada en geç pazartesi suniyle başlatmak istiyorum kararınızı verin dedi😣
Tugcngz Bsraskmn hakkında hayırlısı olsun cnm bnmki suniylede başlatırkm demedi direk sezeryan dedi c.tesi belli olacak bnmkide