Tugcngz Bsraskmn hakkında hayırlısı olsun cnm bnmki suniylede başlatırkm demedi direk sezeryan dedi c.tesi belli olacak bnmkide
minikmucizem1_ Tugcngz gittim canım bebek 3900 olmuş ama ultrason yaniltabiliyo dedi 3 gün sonra kontrole gel catina bakacam ona göre karar veririz seni hemen sezeryana almak istemiyorum dedi bakalım inşallah kontrole kadar kendi sancım gelirde
Tugcngz minikmucizem1_ inşAllah cnm saglıkla kucagına alırsın inşAllah 🤲 maşallah iyi kilosu bnmki zayıf
Tugcngz minikmucizem1_ ben en son 39+4’de gittiğimde 3300’dü bakalm c.tesi kac olacak kısmetse gerci makşnalarda yanılma payımız cok
Tugcngz minikmucizem1_ öle deme cnm normal dogumada bu kadar takılma bende senin gibi takılıyordum elimden gelen herşeyi yapıyordum ama dün gittiğimde sezeryanda olabilir dediğinde cokta takilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı neyse bebeğim icinde bnm icinde en saglıklısı hangisiyse o olsun 🤲
minikmucizem1_ Tugcngz inşallah canım ama kendimi çok şartlandirdim normal doğum diye diye ne yapacam bilmiyorum inşalalh hayırlısı olsun tabi
Tugcngz Bsraskmn yani acılma yoksa bide haftamızı geciyoruz sanırım ondan c.tesi kısmetse belli olacak
minikmucizem1_ Tugcngz aynen bebeğin kilosunu duyunca artık normal olsun demiyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah 🤲