esmirna16 Astadavistabeybi aynen baktın yetismiyor alırsın tekrar artik herşey çok kolay ulaşılabilir. Sağlıkla gelsin miniğin insallah
Ozayy Astadavistabeybi 3 aylık az aldım daha çok 3-6 , 6-9 aylık patiksiz aldım daha kullanışlı olıcağını düşündüğümden 💁
Cemrenur Astadavistabeybi bende aralık başı ortası gibi ama tulum sadece 2 tane aldım diğerleri ikili takımlar hep. Çekerim boğazına kadar donunu😀
Serrax Astadavistabeybi yine en az 5-6 tane olmalı evet çabuk büyüyorlar ama sonuçta 1 ay bile olsa çocuk ne giyecek o sürede.
666 Astadavistabeybi . 0 3 almayın bence benim hemşirem dedi ki 03 ayaklı tulum lar sadece 2 defa giydirebilirsin birden boy atıcak ve gelişimi cok engeliyor ben ayaklı aldım 3 tane 3 6 aldım başka almadım
bimesele Bende 0-3 çok almayım dedim 3 tulum aldım 3-6 tulum sipariş ettim 2 tane ama gözüme çook büyük geldiler içinden kayıp kaybolcak gibi çocuk:) bir de kalıpla alakalı biraz galiba:)
ummomerbera Astadavistabeybi 0-3 ay çok almayin derim. Ben bi çoğunu giydiremedim çok hızlı boy atıyorlar patikli hele hiç almayın. Patiksiz tercih edebilirsiniz.
Astadavistabeybi ummomerbera kaç tane alayım h&m de 2-4 yaş arası var onlardan mı alsam yoksa 0-3 mü ?
Cigdemanne_01 Astadavistabeybi 0-3 ay 3 tane alsan yeter. Patiklide alabilirsin patiksizde. Ama tulum değilde takım alırsan mutlaka patiksiz al çünkü çok çabuk büyüyorlar. Benim dolabımda bebeğime giydiremediğim boşa masraf yaptığım o kadar çok kıyafet var ki..
Astadavistabeybi Cigdemanne_01 işte bende giydireceksen büyürse diye düşündüm ama illa giyer 4 tane falanda olsa alayım
Buketg13 Astadavistabeybi bende Şubat’ta doğum yapcam inşallah 9 patikli 9 patiksiz aldım kış olcak hemen kurumaz belki diye
ummomerbera Astadavistabeybi kesinlikle gidebiliyorsan gitsen daha iyi olur. ben internetten almıştım oğlum 6 aylık daha yeni yeni giydiriyorum :)