Astadavistabeybi aynen baktın yetismiyor alırsın tekrar artik herşey çok kolay ulaşılabilir. Sağlıkla gelsin miniğin insallah
0-3 ay tulum kaç tane aldınız
Astadavistabeybi 3 aylık az aldım daha çok 3-6 , 6-9 aylık patiksiz aldım daha kullanışlı olıcağını düşündüğümden 💁
Astadavistabeybi evet evet çok çabuk buyuyolar kıyafetler yeni kalıyor hep
Astadavistabeybi bende aralık başı ortası gibi ama tulum sadece 2 tane aldım diğerleri ikili takımlar hep. Çekerim boğazına kadar donunu😀
Astadavistabeybi yine en az 5-6 tane olmalı evet çabuk büyüyorlar ama sonuçta 1 ay bile olsa çocuk ne giyecek o sürede.
Cemrenur 😅😅😅😂😂🙂
Astadavistabeybi . 0 3 almayın bence benim hemşirem dedi ki 03 ayaklı tulum lar sadece 2 defa giydirebilirsin birden boy atıcak ve gelişimi cok engeliyor ben ayaklı aldım 3 tane 3 6 aldım başka almadım
Bende 0-3 çok almayım dedim 3 tulum aldım 3-6 tulum sipariş ettim 2 tane ama gözüme çook büyük geldiler içinden kayıp kaybolcak gibi çocuk:) bir de kalıpla alakalı biraz galiba:)
Astadavistabeybi 0-3 ay çok almayin derim. Ben bi çoğunu giydiremedim çok hızlı boy atıyorlar patikli hele hiç almayın. Patiksiz tercih edebilirsiniz.
ummomerbera kaç tane alayım h&m de 2-4 yaş arası var onlardan mı alsam yoksa 0-3 mü ?
Astadavistabeybi 0-3 ay 3 tane alsan yeter. Patiklide alabilirsin patiksizde. Ama tulum değilde takım alırsan mutlaka patiksiz al çünkü çok çabuk büyüyorlar. Benim dolabımda bebeğime giydiremediğim boşa masraf yaptığım o kadar çok kıyafet var ki..
Astadavistabeybi bende Şubat’ta doğum yapcam inşallah 9 patikli 9 patiksiz aldım kış olcak hemen kurumaz belki diye
666 başlangıç için patiksiz 3 tane alsam yeterli gibi sanki yetmezse alınır hemen
Cigdemanne_01 işte bende giydireceksen büyürse diye düşündüm ama illa giyer 4 tane falanda olsa alayım
Buketg13 ilk 3 ay hepsini giyemiyorlarmış canım ptiksiz tercih edeceğim ben
Astadavistabeybi hm nin kalıpları çok büyük oluyor dikkat et alırken
ummomerbera internetten alacaktım en iyisi mağazasına gidip bakmak o zaman 😍
Astadavistabeybi kesinlikle gidebiliyorsan gitsen daha iyi olur. ben internetten almıştım oğlum 6 aylık daha yeni yeni giydiriyorum :)
Astadavistabeybi Ben epeyce aldım 0-3 ay tulum. 10 tane falan vardır herhalde. Hemen hepsi patikli ve kendinden eldivenli. İlk zamanlar göbek bağını rahatsız etmesin diye tulum giydirmeyi düşünüyorum. 3 aydan sonra zaten daha çok ikili takıma yönelirim gibime geliyor. Daha fazla hareketleniyorlar, tulum giydir çıkar yapmaktansa sadece altını giydirir çıkartırım diye düşündüm.
Astadavistabeybi 3-6 ay alin diyelim ki bebek cok zayf dogdu bol gydrrsnz zaten evde olacaktr buyuk ihtimalle ki birileri olsa bire kucuck bebegi yadrgyck degillerdir ve cok cabuk büyükleri icin bir iki adetin dsnda geri kalan herseyi 3 6 6 9 alin kesinlikle bari br sure rahat rahat gdyrssnz