Astadavistabeybi . 0 3 almayın bence benim hemşirem dedi ki 03 ayaklı tulum lar sadece 2 defa giydirebilirsin birden boy atıcak ve gelişimi cok engeliyor ben ayaklı aldım 3 tane 3 6 aldım başka almadım

Bende 0-3 çok almayım dedim 3 tulum aldım 3-6 tulum sipariş ettim 2 tane ama gözüme çook büyük geldiler içinden kayıp kaybolcak gibi çocuk:) bir de kalıpla alakalı biraz galiba:)

Astadavistabeybi 0-3 ay 3 tane alsan yeter. Patiklide alabilirsin patiksizde. Ama tulum değilde takım alırsan mutlaka patiksiz al çünkü çok çabuk büyüyorlar. Benim dolabımda bebeğime giydiremediğim boşa masraf yaptığım o kadar çok kıyafet var ki..

666 başlangıç için patiksiz 3 tane alsam yeterli gibi sanki yetmezse alınır hemen

Astadavistabeybi Ben epeyce aldım 0-3 ay tulum. 10 tane falan vardır herhalde. Hemen hepsi patikli ve kendinden eldivenli. İlk zamanlar göbek bağını rahatsız etmesin diye tulum giydirmeyi düşünüyorum. 3 aydan sonra zaten daha çok ikili takıma yönelirim gibime geliyor. Daha fazla hareketleniyorlar, tulum giydir çıkar yapmaktansa sadece altını giydirir çıkartırım diye düşündüm.

Astadavistabeybi 3-6 ay alin diyelim ki bebek cok zayf dogdu bol gydrrsnz zaten evde olacaktr buyuk ihtimalle ki birileri olsa bire kucuck bebegi yadrgyck degillerdir ve cok cabuk büyükleri icin bir iki adetin dsnda geri kalan herseyi 3 6 6 9 alin kesinlikle bari br sure rahat rahat gdyrssnz