dyglsvn 3506 yaşadıklarimi birebir anlatmissiniz. Kalbimin atisini kulagumla duyuyorum dedigimde kimse inanmiyor🤷♀️ hele gece basimi yastiga koydugumda sesinden uyuyamiyorum güm güm
3506 dyglsvn Aynen, yaşamayanlar nasıl bir his olduğunu anlayamıyor. Çok rahatsız edici bir durum oysa, kendilerine olsa korkar acile koşarlar, biz yine sakinliğimizi koruyoruz şükür 🤲🏻😬😂🧿♥️🙋🏻♀️🌷
Elifkcr dyglsvn kaç aylık hamilesiniz? Aynı sorunu ben de yaşıyorum çok korkuyorum neden diye. Tansiyonum ve nabzımda normal
Esrasrcnn Evet bende ne zaman yemek yesem biraz fazla kaçırsam aşırı kötü oluyorum fenalık geliyor çarpıntım oluyor doktor pekte birşey demedi söylediğimde bende çok yemeyerek engel oluyorum bu duruma
Elifkcr Elifkcr siz bunu sürekli yaşıyor musnuz? Ben özellkle geceleri çok rahatsız oluyorum. Dediğiniz gibi kalbim kulağımda atıyor sanki? Sizin şikayetiniz geçti mi?
Elifkcr dyglsvn siz bunu sürekli yaşıyor musnuz? Ben özellkle geceleri çok rahatsız oluyorum. Dediğiniz gibi kalbim kulağımda atıyor sanki? Sizin şikayetiniz geçti mi?
dyglsvn Elifkcr merhaba, eskisi kadar sık olmuyor bu aralar biraz daha rahatım çok şükür. Ama özellikle yemeklerden sonra çarpıntı yasiyorum. Gece yatarken olmasi berbat insan uyuyamiyor nefesi daraliyor☹ 28. Haftaya girmek uzereyim, biraz geçti diyebilirim.
eskuy Sevilayys benim de bellirli dönemde hamilelik boyunca değil yemek yediğimde elim ayağım tutmaz hale geliyordu. Halim gidiyordu ilk hamileliğimde daha çok olmuştu. Bi sıkıntı olmadı ama en az beş dk uzansam geçiyordu.
Elifkcr dyglsvn peki bir dönem bir süre siz de kulakta o sesi nabız gibi kalp gibi hissetmiş miydiniz?
dyglsvn Elifkcr hem de nasıl🤦♀️ sanki kalbim kulağımda atıyordu, güm güm sesinden uyuyamıyordum ve cok şiddetli çarpıyordu, resmen yattığım yerde sallandığımı hissediyordum
Aslihanidil Kalp atıs hızı normal , ama kafanızın arka tarafı ağrıyorsa tansiyon demektir tansiyonunuzu ölçün derim. Ben tansiyon aletiyle gzyorum.
Elifkcr dyglsvn çok soru sorarak sizi bunaltmak istemiyorum ama korktuğum için ve farklı branşlarda doktora gitmeme rağmen sebep bulunamadığı için bu kadar soruyrm. Lütfen kusura bakmayın. Ne kadar sürmüştü hatırlıyor musunuz? Ya da doktora sordunuz mu siz bu durumu? Sizin doktorunuz ne demişti?
Esra2580 Sevilayys ahh ahh bende aynı sorun var kahvaltı sonrası carlintim oluyor bide panik atak anksiyete olunca iyice panik yapıyorum ama yedikten sonra neden böyle oluyor bilmiyorum