Sevilayys Sabah kahvaltı yada diğer öğünler fark etmiyor yedikten sonra kalp atış hızım artıyor hatta başımın arkasında damarlarda atıyor uzun sürmüyor aşırı zorlamıyo ama başkalarıda varmı böyle olan..?
Busra34ybg Sevilayys mide çalıştığı için kan mideye gidiyor şuan zaten ekstra yüksek bi nabzı söz konusu artan kan basıncından dolayı bende çok yaşıyorum çarpıntı doktor gebelikte olabilen bisey dedi tabi ben panik atak hastası olduğum için içim rahat etmedi kardiyolojiye gittim ama bisey çıkmadı yani gebeliğin vermiş olduğu bi durum buda
3506 Sevilayys Benim de oluyor, nefes alama da ekleniyor. Hatta kalp atış sesimi kulaklarımda duyuyorum, dump dum diye diye çarpıyor kulağımda. Su içme ihtiyacı duyuyorum o esna da. Ancak hemşiremiz normal diyor, kalbim 110 atmıştı ölçtüğümüzde🤷🏻♀️🤔
Sevilayys Busra34ybg bendede panik atak var ben ilk aylarda sordum böyle oluyor normal şekilde konuştu ama hani ben tansiyon oluyor mu diye düşünüyorum ama sadece yemek yiyince oluyorsa kan basıncı mide çalışmanın hızlanması etkilidir sanırım
BrcHmt Busra34ybg benim de soluma yattığımda kalbimin oralar sızlıyor. O yüzden sol yan pek tercih etmiyorum. Bunu yaşayan var mı? Sevilayys
Sevilayys Myssr normalde bişey yok sadece yediğim zamanlar baş ağrım da oluyor buna ek bazen doktor normal dedi
Esra2580 Myssr herkes de olmuyor zaten , ama çoğu gebelikte çarpıntı var ve doktorlar normal karşılıyor.
Sevilayys Hasret_ aynı şeyi düşündüm ama tansiyon ise normaldede olması lazım gibi değil mi sadece yiyince Dr söylediğim de normal demişti
Sevilayys 3506 yok okadar değilde yemeklerden sonra belirli bir süre böyle oluyor Dr normal dedi ama merak ettim başkasında varmı onlara doktoru ne dedi diye
dyglsvn 3506 yaşadıklarimi birebir anlatmissiniz. Kalbimin atisini kulagumla duyuyorum dedigimde kimse inanmiyor🤷♀️ hele gece basimi yastiga koydugumda sesinden uyuyamiyorum güm güm
Myssr Sevilayys doktor normal dediyse ozaman sıkıntı olmaz herlde hic yasamadm. Bu aralar yedigimde karnim rahatsz oluyo sadece alani daraldi midem sıkıştı diye sanirim
Hasret_ Sevilayys normal değil , tuzu tamamen kesin , Allah korusun çok zararlı hamilelikte tansıyon tursu ve tuzlu sakın yemeyin doktorlar herseye normal dıyor kendi kendinizin doktoru olun acil şifalar
Send Sevilayys ben de hep yalnız olduğumu düşünürdüm :) bende de oluyor yemeklerden sonra ve afedersin büyük abdest sonrası. hem de en başından beri şu an 37. Haftadayım hala oluyor kahvaltıdan sonra su içme isteği sudan sonra da artan kalp hızı. tansıyonum da gayet iyi ama ölçtüğümde kalp atıs hızım 110 felan cıkıyor normal demıstı benım doktorum da.
Sevilayys Send 20 haftalığım bendede en başından beri oluyo ve baş damarlarımda atıyor ve baş ağrısı da oluyo Dr tekrar söylicem bakalım
Send Sevilayys baş agrısı olmuyordu bende inşallah başka sebebi yoktur 🙏🏼 o anlarda sakin olmaya çalış çünkü panik oluyor insan. Geçer gider umarım
Sevilayys Send yok panik olmuyorum çok şükür normal gözüyle bakıyorum ama rahatsız oluyorum çalışan biriyim birde tansiyon takibim olsun istiyorum tansiyon yükselmesi gibi geliyor bana belirtiler
Berrinugur Sevilayys karbonhidratlı yiyecekler yediğimde kalbim daha hızlı atıyor yediğin öğünden de olabilir ekmeği çok yiyor olabilirsin yada yağlı falan tansiyonunu ölç yemekten önce ölç sonra ölç bide yemekten yarım saat sonra ölç bi takip et canım
Sevilayys Berrinugur açıkçası bekarken bile herşeyi dengeli yerdim yağlı tuzlu şekerli salçalı az miktarda alırım hep zeytin peynir olayına dikkat edicem tuzlu ya belki etkiliyordur
Nesrincente Sevilayys benımde karnım taş gıbı oluyo yemekten sonra hazmetmem de baya aliyo gıbı yada bana mı oyle gelıyo bılmıyorum ya nefes darlogım hep var ama suan 27. Hafta olmak uzereyım