ikizkusannesi SSeymanr yorumunuzu gördüm de nar kasılmaları sağlayıp erken doğuma sebep olur diye biliyorum bir araştırın ona göre tüketirsiniz enazından
Emine2907 Gulsurmeli - Betulll1 bende aynı durumdayım o kadarki midem bulanıcak korkusuyla bişey yemek istemiyorum
Gulsurmeli Betulll1 kuzummm bendede sabah oluyor genelde 3 aya düzeleceğini söylediler inşallah atlatırız kussanda yemeye çalış ye yine kus bebeğin için ❣️
Gulsurmeli Itssoelif bende yoğurt yiyemiyorum ayran içemiyorum ver yansın peynir yiyorum makarnanın üstünede rendeledimm 😂😂😂🤷🏻♀️
Yenianne001 Ben de sabahları tost ve haşlanmış yumurta. Akşamları mercimek çorba, döner ve çiğ köfte genel olarak. Çay kahve içmemeye çalışıyorum ayran çok tükettim 🌸 çok çok da yararlı şeyler değil ama İşte nefis. Yarasın bebişlerimize
Gulsurmeli Yenianne001 bende haşlanmış yumartaya ilk 2 hafta aşırı yedim şuan gördüğüm an baygınlık geçiyorum kırılmışını yiyorum oda çok sevgili eşim kırıyor kendim kırdım mı yiyemiyorum 💁🏻♀️
NefesDeniz Gulsurmeli Bende aynı sizin gibiydim. 7.haftamdan nerdeyse 12.haftama kadar tek istediğim şey makarnaydı böyle bol yoğurlu domates soslu ve nerdeyse hergün yedim mide bulantımada enteresan bi şekilde iyi geliyordu sanki :)
Gulsurmeli NefesDeniz inanmıyorum bende şuan 7.haftamdayım ve makarna yediğim zaman midem rahatlıyor sanki ama korkuyorum bebeğim makarna gibi olacakkk 😂😂😂😂
Yarencerenn NefesDeniz yüksek oranda karbonhidrat içerdiği için kesiyor ben 15haftada kestim makarnayı 😂şuan 16+0
Betulll1 Gulsurmeli o üç ayı iple çekiyorum 11 haftalık şuan aynen oyle sabır hersey bebişlerimiz için . insan cocuk hasretıyle yaşayanları düşününce şükrediyo haline geçici diyo 🤲
NefesDeniz Gulsurmeli 😂😂 Ayyy siz çok yaşayın🌸 Valla oldularsa benim ikiz birde iki tane karnımda düdük makarnası var demek😬😂 Varsın olsunlar o makarnayı yemek dünyadaki en iyi şey gibi geliyordu bana o haftalarda kaşık kaşık yedim :)
Valendia Gulsurmeli brokoli karalahana ve marul salatası bol limon zeytinyağı ve tuz 🧂🤭😋daha şimdi tıka basa yedim ama yine agzım sulandı ☺️
Gulsurmeli Valendia vay canına brokoliyi hiç sevemedim tadını bile unutmuşumdur gerçekten eşim tuzlayıp falan yiyo ona da diyorumm maşallah vallahi diye 😂😂