Gulsurmeli Merhabaaa 🙆🏻♀️🙋🏻♀️ ilk gebeliğim benim ama bıkıp usanmadan sabah kahvaltı, öğlen, akşam tek yemek istediğim yemek makarna sizde de böyle şeyler oldu muuu??? Böyle olan bir tek ben olamam değil mi? 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Purpura26 Gulsurmeli Ben en çok yaprak sarmayı severim daha 3+5 hamileyim ana devamlı canım balık çekiyor. Acaba hangi değerimiz düşükse vücut onu mu istiyor diye düşünüyorum
gul9686 Pinar_ayaz_47 ay bende 😬 çiğköfteye ayrı bi düştüm ama genel olarak ekşii ve acımsı seyleri cok tüketir oldum. Gebelikten once acıyı ağzıma sürmezdim ama artık corbaların icine falan pulbiber döküyorum bol bol🙄 canım istiyo😬
Sinemarslannnn İlk haftalar benim de makarna ama sonra gebelik şekeri cıkınca yasaklandı şimdi tavuk suyu çorbaya takmış durumdayım 🙂
Gulsurmeli Sinemarslannnn Ayy yanlış yazmışımmm utandımm şuann 🤦🏻♀️ çok geçmiş olsunn bende tavuk suyuna çorbayı çok severdim tavukla olan herşeyi çok severdim ama şuan yiyemiyorumm 🤷🏻♀️
Hamileyim-mutluyum Matildaa yoğurtlu makarnayı ben mide bulantım oldupu zaman yiyorfum yiyebildiğim tek şeydi soğuk soğuk iyi geliyordu
Ebru_123 Purpura26 aboo 3+5 nasıl öğrendin nasıl aşermeler başladı 🙈 yolun çok başı saglıkla gelsin bebişin inşallah
A_Alparslan Gulgok benim deeee 🤭 ama sarma çiğ köfte yoğurtlu makarna da çok seviyorum ilk 3 ay da domates olmayınca evde çıldırıyor dum 😟
61Aysen Gulsurmeli taze fasulye normldede sevrm ams bi srs hergun yapip yiyodm smdide yiyrm ama hergn yemeyi birktm ama isyesm hergn yer bikmam