Gulsurmeli Yenianne001 bende haşlanmış yumartaya ilk 2 hafta aşırı yedim şuan gördüğüm an baygınlık geçiyorum kırılmışını yiyorum oda çok sevgili eşim kırıyor kendim kırdım mı yiyemiyorum 💁🏻♀️
Betulll1 Gulsurmeli o üç ayı iple çekiyorum 11 haftalık şuan aynen oyle sabır hersey bebişlerimiz için . insan cocuk hasretıyle yaşayanları düşününce şükrediyo haline geçici diyo 🤲
Gulsurmeli Betulll1 aynen öyle düşününce zaten başka türlü oluyor içim tüylerim diken diken Allah olmayanlarında yüzünü güldürsün inşallah Annelik ve Babalık duygusunu herkes yaşabilsinn 🤲🏻
Hamileyim-mutluyum Betulll1 geçiyor canım geçmiyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor çok şükür bebişlerimiz iyi olsun yeter ki bulantılar geçincede niye midem bulanmıyor bebeğim iyi mi acaba diyorsun ah ah annelik delilik resmen 😂🙈❤🐣🐣
Gulsurmeli Itssoelif bende yoğurt yiyemiyorum ayran içemiyorum ver yansın peynir yiyorum makarnanın üstünede rendeledimm 😂😂😂🤷🏻♀️
NefesDeniz Gulsurmeli 😂😂 Ayyy siz çok yaşayın🌸 Valla oldularsa benim ikiz birde iki tane karnımda düdük makarnası var demek😬😂 Varsın olsunlar o makarnayı yemek dünyadaki en iyi şey gibi geliyordu bana o haftalarda kaşık kaşık yedim :)
Gulsurmeli NefesDeniz yaa Allah Bağışlasın hepimizin yavrusunu 🤗🤗 ya büyüdüğünde makarnayı çok sevecekler yada görmek istemeyecekler 😂😂
Gulsurmeli Valendia vay canına brokoliyi hiç sevemedim tadını bile unutmuşumdur gerçekten eşim tuzlayıp falan yiyo ona da diyorumm maşallah vallahi diye 😂😂
Valendia Gulsurmeli gerçektenmi ben hiç pişirmeden kesip limon tuz ve zeytinyağı ile karıstırıp yiyorum bence bi dene bayılıcaksın. Pişmisiyle alakası yok efsane oluyor 😋
Haticeyuce31 Gulsurmeli su an 7 haftaligim sadece tqtli istiyorum hic bıkmadan yiyebilirim Ogluma hamileyken de sadece cigkifte yerdim deli gibi ama sabah kahvaltıdan gece yarısına kadar 😁😁
mustakbelanne Bgmky turşuya bayılırım 😋 salamura gıdalar pek tasvip edilmediğinden uzak durmaya çalışıyorum 😔
Gulsurmeli Mommy2b tatlı falan hiç yiyemiyorum ama haklı olabilirsiniz doktorumla konuşmam lazımmm teşekkür ederim tavsiyeniz içinn 💜
mustakbelanne Hamileliğimi yeni öğrendim ve başladım brokoli ıspanak yemeye. İçerisindeki folik asit zenginliğinden dolayı. 😬 Anne fedakarlığı hemen başlıyor muydu böyle 🤭
mustakbelanne Valendia pişmişi yahut çorbası zaten besin değeri kaybına uğruyormuş. En güzeli dediğiniz gibi çiğ çiğ. Hiç yiyemeyen ben bile salatalara doğrayıp doğrayıp ımmhh 😋
Gulsurmeli Valendia Yarına ilk işim gidip alıcam sanırım tabularımı yıkmamın zamanı geldi bebişim için
Gulsurmeli mustakbelanne ayy kuzum bende marketlerde küçük biberler oluyor ya ondan 4 kilo aldım ama yiyemiyorum aynı senin gibiyim
NefesDeniz Gulsurmeli Amin cümlemizin inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza almamıI nasip etsin🌻 Annelerine benzerler bol bol yediririz onlara da inşallah :)