Zehraaa98 Minisinannesii bızım tüp bebek 9+1 de gıttıgımde aynı babasına benzıyor erkek gıbı geldı dedı 🤭🤭🤭12.haftada netleşcek
OOKalp01 Minisinannesii çikplta ye kedin bebek enerjik oluyo hareket eder o açıdan öprenirsin , ay çok heycanöı ya darısı bilmryenlerin başına 😂
Ozge1708 Zehraaa98 Ay maşallah ne güzel. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bende tüp bebekle 15+3 haftalık hamileyim ama hala öğrenemedik cinsiyeti. Tek sağlıklı olsunlar da. Ama eşimde çok meraklı.
Nuray23 Minisinannesii ben 12+5 ken kiza benziyor demisti. 16 da gittim o zamanda kiz dedi. Yine de 17.haftanda da gel daha ayrintili bakiyim dedi 17 de gittim kesin diyorum artik dedi😊 allahin izniyle kizim olucak🤗 allahim hayirli evlat nasip etsin herkese insallah
E-v-A101 Minisinannesii ben tatlı birşeyler yetip girdim ama yavrucuğum kıpır kıpırdı durmadı. Yerinde Senin yerinde olsam normal yemeğimi yer. Giderim aç gitsen de olur dursun da. Göstersin. Kendini bakalım prens mi geliyor prenses mi 🤗
Lokumcuk Minisinannesii cikolata yedim gittim amanıııın zıpırıgım hiç durmadı 🥰🤲😂 normal toklukta git canım bence. Eşim Bi daha cikolata yeme ben anlayamıyorum ekranda ne neresi diyo zıplamasından😂
Zehraaa98 Ozge1708 canım bızım erkek degıl 😂 ayaklarını cok oynatmasından ve vucudundan anladı galıba sana forograf atıyım bak bı kesın konusmadı 12.haftada soylıcem dedı
Zehraaa98 Ozge1708 [url=https://hizliresim.com/2LYRNZ][img]https://i.hizliresim.com/2LYRNZ.png[/img][/url]
Hamileyim-mutluyum Ozge1708 bizim de kontrolümüz vardı göstermedi çocuğum bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyor😂🐣
Ozge1708 Zehraaa98 Anladım canım. Bizim hiç tahminde bulunmadı. 2 hafta sonra gidicez. Inşallah o zaman belli olur 🤩
minikbaby06 Cicekduru ben 14 haftalığım soğanın olduğu hiçbir ortamda bulunamıyorum bile , gebelikten önce çikolataya aşıkken görünce midem bulanıyor 😐
Berrinugur Minisinannesii ben aç gitmişti göstermedi sonra doktor sade soda verdi çikolata verdi birqz yürüttü tekrar baktı kızımız anca gösterdi bunları yiyip gidebilirsin doktor yedirdi bana özellikle çünkü🥰