Rmeysa_1661 Minisinannesii karnını güzelce doyur ki kıpır kıpır olsun 🤗 birde hastaneye gitmeden bir meyve suyu ve çikolata ye kan şekerin de düzeyde olsun hadi bakalım bzie de haber ver 🤗
Eavsar Minisinannesii valla ben çikolata yemiştim hareket etsin de göstersin herşeyini diye öyle de oldu 😂
WmonallissA LeylaPiriyeva daha öncesinde hiç sormamıştım, dr 15. Hafta erkek dedi, daha sonrasında gittiğimizde de hep açıyordu zaten ☺️
Kellebekk Ben sabah kahvaltı yapıp öğlen gibi aç girdiğim halde hep gösterdi .bence gösterecekse gösteriyor zaten .
Hatice1_ Minisinannesii ben en son gittiğimde 4 kase yoğurt çorbası içmiştim 😂 elimde olmadan ultrasonda o kadar hareketliydi ki ve lavobo ihtiyacını giderip git içeri sen de bebeğin de rahat bi şekilde olursunuz 🤗 Tatlı şeyler de yiyebilirsin tabi bol da su iç 🤩
Hamileyim-mutluyum Ozge1708 bizim de kontrolümüz vardı göstermedi çocuğum bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyor😂🐣
Ozge1708 Hamileyim-mutluyum bizim ki de aynı öyle keyifliydi göstermedi doktorum o kadr bekledi belki görürüz diye ama yok.