Minisinannesii Ya kizlar 2 gun sonraya randevum var cinsiyet icin Çok heyecanliym ilk gebeligim Ac karinla mi gitmem lazm tok mu Ulturasona girmeden evvel ne yemeliym öğrenmek icin yardımcı olur musunuz ??🤭
Asliahmet Minisinannesii tok gitmelisin cnm vişneli meyve suyu ve cikolata yemistim ben seninde aklında bulunsun💜
Zehraerdgn Minisinannesii ben hic bisi yemedim hatta hafiften karnim acikmaya baslamisti ama bizimki masallah hemen acmisti bacaklarini🤣
Dyguklc Minisinannesii ya cikolata ye xokta abartmada 😀 yedim gittim bi dk yerinde duramiyodu sebek 😀
Cicekduru Benim gibi sagan kokusundan ve cikolata kokusundan midesi bulanan varmi 17+4gunlugum hala devam ediyo cikolata yiyemiyorum yemeklerde sogan olursa kokuyo yiyemiyorum
Minisinannesii Cicekduru cok sukur oyle bi sorunla karşılaşmadm ama benimde hamilelikte tiksindiğim yiyecekler oldu
minikbaby06 Cicekduru ben 14 haftalığım soğanın olduğu hiçbir ortamda bulunamıyorum bile , gebelikten önce çikolataya aşıkken görünce midem bulanıyor 😐
Nuray23 Minisinannesii ben 12+5 ken kiza benziyor demisti. 16 da gittim o zamanda kiz dedi. Yine de 17.haftanda da gel daha ayrintili bakiyim dedi 17 de gittim kesin diyorum artik dedi😊 allahin izniyle kizim olucak🤗 allahim hayirli evlat nasip etsin herkese insallah
Eymenimmmm Minisinannesii mutlaka tok git anne ac olnca bebk pek hareket etmiyo girmeden oncede tatli biseylerye uyanik olursa daha net görür
Mavera54_04 Bende cuma günü gitmeyi düşünüyorum cinsiyet öğrenmek icin sizce erken mi tam 15. Haftama giricem cuma günü