Tugcngz Saliha_123 walla ben hep 38 dogrurum diye tahmşn ediyordum ama olmadı 39+3’ geldik hayırlısıyla saglıkla gelsinler 🤲
Tugcngz minikmucizem1_ ainen vallahi cnm saglıkla gelsinlerde bekliyoruz ama don günler hşc gecmiyormuş
Merve1656 Tugcngz bende buraya yazayım DOGURAMİYORUUUMM 😂😂 39+1im ilk bebegim çok sabırsizm bu gece şöyle ağrım gelsede dogursam artık🙈 bu yorumun tutacağına inanıyorum 💃😂
Tugcngz Merve1656 walla bnm kasılmalarım oluyor ara ara kasık agrısıda oluyor ama öle güclü bi agrı degil bu gece turmazsa yarın kısmetse doktorumuz var bakalm nediyecek
Edizinannesii Tugcngz doğuramıyorum postuna gıcık oldugunu söyleyip post bile açan tayfa var gelir şimdi amman dikkat😂 Sağlıkla al kucağına evladını canım. Totemine destek 🌺🌺
Merve1656 minikmucizem1_ ahahha bakalım dogurucakmiyz bu gece 😂😂 belirti falan yok ama ümidimi kesmicem🙈😂
Mrv24orn Tugcngz 39+4 bndee bugn vajinama baski vr nyeyse aksmdn beri baska belrti yokk beklyrm crsmbaya kdr kendi sancisyla gelsn dye gelmzse persmbe gnu suni sanci verck doktr
Tugcngz Mrv24orn bnm aşagıda hep baskı vardı gecen gittiğimde rahim yumuşamasıda var dedi doktor bu gece gelmezse yarın tekrar gidicz bakalm nedşyecek inşAllah acılma vardır 🤲
nslhn__ Tugcngz aynn öyle takip et son zamanlarda kasilmalar artiyor sanci ve bebek ortada toplanip karnini sertlestirirse dogum yaklasmistir demek dr da oyle soylemisti.sağlikla gelir inşallah😊
Merve1656 minikmucizem1_ bende sıcak duşa girdm belime falan su tuttum bende de ağrı var biraz sanki😂😂😂😂
Dilek_Ersen Tugcngz sagol canım benim hepımız ınsallah ama bugun hep ortada toplanmış durumda bebek sert ınsallah kendılıgındn gelmek ister 😁