Dilek_Ersen Tugcngz bende 38+2 deyim persembe gunu sezeryan olucam cokk heyecanlıyım 💙ınsallah sizinde saglıkla bır an once gelsın
nslhn__ Tugcngz 39+2 de doğuramıyorum demiştim o günün gecesinde doğum yapmıştım sizinde belki öyle olur 😂saglıkla gelir inşallah💕
Nfs Tugcngz 38+2yimm bizde de hareket yok zamanını bekliyo melekler. Rabb’im hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 😇
Zehram 38+2 hiç doğsun istemiyorum ilk doğumdan kaynaklı ama sezeryan yapacak Dr bulursam cuma ya inşallah doğacak
Tugcngz nslhn__ ayyyyy inşAllah ya artık gelsin istiyorum hayırlısıyla 🤲 kasılmaları takip ediyorum yani kadılma dedikleri bi tarfta toplanma sanırsam
nslhn__ Esrae2 bazen sancılarim oluyodu ama geçiyodu hemen kasilmalar oluyodu ve karnım setleşiyordu bebek ortaya toplaniyordu doğumdan bir gün öncede nişanim gelmişti
Tugcngz nslhn__ ya bende lavaboya girdiğimde böle nokta gibi bi kan vardı sanırım yanlş görmediysem cok minikti şimdi lavaboya edilce takip edicam
Tugcngz Saliha_123 walla ben hep 38 dogrurum diye tahmşn ediyordum ama olmadı 39+3’ geldik hayırlısıyla saglıkla gelsinler 🤲
Tugcngz minikmucizem1_ ainen vallahi cnm saglıkla gelsinlerde bekliyoruz ama don günler hşc gecmiyormuş
Zehram Tugcngz ilk doğum normaldi ve çok kötüydü şimdi sezeryan istiyorum doktor kabul etmiyor ben yapamam o yüzden doktor arayışı dayım
Dilek_Ersen Tugcngz sagol canım benim hepımız ınsallah ama bugun hep ortada toplanmış durumda bebek sert ınsallah kendılıgındn gelmek ister 😁
nslhn__ Tugcngz aynn öyle takip et son zamanlarda kasilmalar artiyor sanci ve bebek ortada toplanip karnini sertlestirirse dogum yaklasmistir demek dr da oyle soylemisti.sağlikla gelir inşallah😊