mrskorkut 18.haftalık bir adet anne kızdan selamlar 🤰🏽💗😃 Toteme desteğe geldik İnşallah bir avazda doğum nasip etsin rabbim 😍 ve inşallah bizde bu günleri görüp totem yaparız teyzeler 🐣💗💗🌸
Tugcngz mrskorkut amin inşAllah cnm bnm sende totem yaparsın inşAlalh ogünler güzel zamanlar ama cabuk geciyor 🙂 son zamanlar gecmiyor 🙄
Zehram Tugcngz ilk doğum normaldi ve çok kötüydü şimdi sezeryan istiyorum doktor kabul etmiyor ben yapamam o yüzden doktor arayışı dayım
Dilek_Ersen Zehram ben ettırmedım canım hep normal dedık doktorum da oyke dedi hatta kanalda yerlesmıs ama gecen hafta catı muayenesinde uygun degıl dedi bide oglumun kilosu da ondeydı oyuzden sezeryan dedi
Tugcngz Merve1656 walla bnm kasılmalarım oluyor ara ara kasık agrısıda oluyor ama öle güclü bi agrı degil bu gece turmazsa yarın kısmetse doktorumuz var bakalm nediyecek
Tugcngz Mrv24orn bnm aşagıda hep baskı vardı gecen gittiğimde rahim yumuşamasıda var dedi doktor bu gece gelmezse yarın tekrar gidicz bakalm nedşyecek inşAllah acılma vardır 🤲
Mrv24orn Tugcngz ay inss bnmkide baslrr bu gce sanciya filanda suniye grk klmzz hepimzn hakknda hyrlisi😊😊🤲🤲
Tugcngz Mrv24orn inşAllah cnm ya cok dua ediyorum dogal kendş sancılarıyla acılmayı saglarlarda suniye gerek kalmaz inşAllah 🤲
Tugcngz Nurggggl valla bnmde baş aşagı pozisyondaydı gerci 4. Aydan beri öle yarın kısmetse gidicam sorucam bende kanala gşrmişmi diye